Uhhhhh, koji auto i jos vaznije koji majstor da ga izbjegavamo 😂

moschus Peugeot 207. Iz 2007.

Moj mali vjerni bombončić… više ga nema.

Ali svaki jebeni majstor s kojim sam imao posla u ovom periodu me u nečem sjebo ili je sjebo stan, auto, zid, prozor, struju, grijanje.

Plus me već tri put u par mjeseci rezali na leđima.

Baš mi se ništa ne da trenutno. 😀😀

Giphy - jerk off tv land GIF by #Impastor

Nikad naručia otamo pa evo ni sad ali za ovo mi je jedino Temu izbacia šta sam tija a da nije tipa 100+ eura

Tzereen uć u stan 17.09.

1. 9. 2013. sam ušao u stan, 17. 9. 2016. sam se oženio, 17. 9. 2021. sam bio kum na vjenčanju i još nešto imam na taj datum, ali više ne znam šta. Bogami kako vidim neki poseban dan. 😃 Možda se 17. 9. ne znam koje godine i rastanem ili umrem kako stvari stoje.

Svakako imaš podršku da prodaš Xbox i rastaneš se s Microsoftom.

Zero e moj Sube i bit će tako poslije Indija. Mislio sam čekati i Avowed, ali svejedno će i na PS5. I na sve jer sve je Xbox.

Flipper Možda se 17. 9. ne znam koje godine i rastanem ili umrem kako stvari stoje.

17-ti ti je očito sretan broj tako da se ne budeš "rastao" ili nedaj Bože umro.

Kako god da bilo zapjevaj:

TITANXIS 17-ti ti je očito sretan broj

Ali Titane, nisam siguran da je ovaj 2016., godine bio sretan.

Flipper

Znam da se možda zekaš i svi se na taj način zekaju sa svojim brakom odnosno mrakom kao možebitno nesretnim danom kada se zbio ali ipak, hehe!

U tom braku dobio si najbolji mogući poklon od svoje bolje polovice 😘 👶 🍼

Flipper

Interesantno, i ja imam simboliku broja 22, koja me prati tokom cijelog života.

Ne predstavlja se u obliku tako bitnih datuma, ali mi se jednostavno na random načine pojavljuje kroz život. Od momenta kad sam bio 22. broj u školskom dnevniku, pa upravo 22. po redu na spisku za operaciju koja me slijedi za par dana.