doctorfreak
Zadnji put su me tako nasamarili iz emmezete prošle godine. Kupila sam robe za 1000 € cca, taman useljavali u novo obnovljenu kuću, prošli muke i lopovske polu majstore debile i 5 mjeseci prepravljanja radova, jedva čekam uselit a ja nemam zavjesa ni posteljine ni jastuka ni toaletnog stolića ni četke za wc ničega. Zvala jedno 6 puta, svaki put samo što nije, prošlo tri mjeseca paketu ni traga ni glasa. Normalno, plaćeno u naprijed.
Piše da dostavljaju robu u 2 tjedna ili oni snose neke posljedice bla bla. Moš mislit.
Ugl meni puko film nakon 2 i pol mjeseca, ja zvala ponovo, rekla da storniraju i neka mi izvole vratit novac i to do sutra ili prijavljujem inspekciji. Žena meni nudi besplatnu dostavu. Ja rekoh stara moja, dostava je bila već besplatna JER JE NARUDŽBA PREKO 500€???? Da su mi ponudili povrat 30% od narudžbe, još bi razmislila možda, ovako hvala lijepa.
I okej, stornira ona. Drugi dan dolazi mi mail da mi je pošiljka na putu i da će bit dostavljena za par sati.
Zovem broj u mailu i žena se javlja i kaže : ma da da da da to je otkazano to vam neće doć ma da da da.
Zove me dostavljač taj dan da je blizu da di je točno moja kuća.
Aaaaaaa, rekoh prijatelju, meni je žao, ja sam stornirala dva puta, vratili mi novac, neznam tko ti je natovario, ali doslovno sam ti zvala logističku u 7:30 ujutro da otkažu sve i da ne dostavljaju ništa, još pitala dvaput da je li to stornirano 100% jer NE ŽELIM DOSTAVU i rekli su mi da je.
Ispričam se njemu i kažem da neću pošiljku i to je to.
Kad je dosta je dosta. Jbg žao mi je bilo dostavljača ali jebemu nisam ni je baš tolika budaletina da čekam 3 mjeseca dostavu nečega što je unaprijed plaćeno i što je trebalo doć za tjedan dana max.