Da, nedelja… Vani hladno i oblačno.

Laganini, probudio se u 6, malo igro Alan Wake i sada nastavak slaganje…

doktor1 Gasi Alana Wakea, igranje ti uništava ovisnost o kockama.

Stavio u food for all video. Znači u svaki udario 4 sirića ona ementaler od presidenta. 2 gore 2 dolje. Između sira i kruha kap majo i bbq sauce. Oof.

doktor1

Hoće li ove godine bit premijera Lego stvaralaštva ili sljedeće?

Malo ti sporo to ide ali neka, laganica je ustvari i meni uživancija.

TITANXIS

Tri koraka i šest paketa kockica sam riješio; još devet koraka i nekih 18 paketa vrećica. Ali dolaze radni dani pa će se usporit.

Gaming ponekad pise bas lijepe price. Javio mi brat upravo

Zero Znači najveći adventski hit ove godine u ZG je otići na Dubai fritule od 11 eura?

Nadam se da ce iduce godine biti i neke za 30€ jer vidim da ljudi kupuju 😂

I bit će jer debili to kupuju.

buz

Isto kao i tu blizu mene, Čvarakfest na kojem prodaju kilu čvaraka za 30 (ima i onih koji su prodavali za 40) eura… I što je najgore, sve se razgrabi.

Sve čvarke i fritule koje se prodaju za više od 3 eura, nabijem na ******, isto kao i one koji to kupuju.

Ima kolegicu koja je stjuardesa i živi u Dubaiju inače. Morat ću je pitati jesu fritule bolje tamo ili ovdje kad ju sretnem.

Zero ako se naglije obogatila, who knows

A inače, mislio sam da će puno više ljudi to podsjetit na šeike i partije kenjaže u usta manekenkama, kad ono ništa.

Treba zgadit to ljudima na najjače

P Diddyjev party je bolji.

yakuza_stinger Što je najbolje, i nije morala ići jer je imala i ovdje kućerinu u OS i tko zna koliko od svojih. Završiš faks i onda takav posao (sad ispada da podcjenjujem posao stjuardese što mi nije namjera, ali mogla je uz malo strpljenja komotno raditi i u struci za koju se obrazovala, iako je uvijek teže izboriti se za mjesto pod suncem tamo gdje to stvarno želiš). Ajde, putuje svijetom, trudi se ostaviti dojam da uživa sudeći po fotkama i vjerojatno deblja račun za mogući povratak/penziju/što god. Ali i da zarađuje sa strane, tko sam ja da joj sudim, jel.

Bio danas na godišnjem razgovoru s HR. Uglavnom, u 2025. bi morao poradit na komunikaciji. Nisam bio na partyju kad je prije par mj završen projekt, pa bi bilo lijepo da dođem u srijedu na božićni domjenak budući da nisam bio prošle godine, a morao bi otvorit i Linkedin jer je "neobično da ga nemam"

Za plan za iduću godinu sam joj rekao da oduvijek želim u poduzetničke vode Ha-Ha-Ha

Fenix HR Wrapped na aparatima.

Fenix Nisam bio na partyju kad je prije par mj završen projekt, pa bi bilo lijepo da dođem u srijedu na božićni domjenak budući da nisam bio prošle godine

To mi uvijek kažu samo jednom, jer jednom kad me vide na domjenku nakon sedme pive ja njih više ne vidim a onda odluče da ni oni mene ne trebaju uživo 😃

Mi imamo taj domjenak sljedeći tjedan. Nije to tako loše, možda prije toga stignem prošetat po adventu i probat te dubai gluposti.

foggy mi imamo nekoliko tih druženja, a na onaj gdje je neposredno moj tim i mrvicu šire od toga to idem, zapijemo se i bude super

Samo je jezivo da postoje ljudi kojima je u opisu radnog mjesta da zapisuje na kojem si druženju bio i da te stalka na društvenim mrežama. Vjv čita i ovo pa 👋👋

Fenix Oprosti, ali ne čujem te bez LinkedIna.

sanzo možda prije toga stignem prošetat po adventu i probat te dubai gluposti.

Baš si prav rekao "dubai gluposti"

Npr. fritule iz Dubaia nemaju nikakvog smisla osim da opravdaju visoku cijenu. Neznam u čem je štos takvog naziva.

Em ne potječu iz tih krajeva niti se tamo rade i peku a vjerojatno potječu iz Italije i stiglo je u naše krajeve, a najviše ih pipremaju u Dalmaciji i Istri.

Em se nazivi gradova i drugih religija nemaju šta mješat u krščanske blagdane. Nemam ništa protiv nikog i bilo koje religije ali ovime se polako i sigurno ubija duh Božića.

Ne zovu se Dubai jer dolaze iz Dubaia 😂
                      Radi se o Dubai cokoladi koja je zadnje vrijeme hit a koja je potekla iz Dubaia, ima unutra pistacija i kadaifa. Zasto je toliki hype nemam pojma jer nisam probao niti nemam namjeru.

moschus

Pa i velim da nisu od tamo. Ma svejedno iz kojih razloga se tako zovu. Ne kupujem tam niš i ne idem na advent da kupim i konzumiram nekaj već iz znatiželje kak se ukrasilo sve skupa i sretnem kog poznatog. Sve manje me privlači. Od korone na ovamo na valja meni to više.

Zgb advent je bio proglašen najljepšim adventom u Europi.

Edit:

Prije pandemije.

To je za bockanje ionako. Nije valjda da se osjećaš nesigurno s 2m i preko 120 kila pa da ti to treba? 🙃

Miro Ja to razumijem. Svi mi nešto volimo i ne žalimo platiti koliko god da košta.

StarFox_N Miro Ja to razumijem. Svi mi nešto volimo i ne žalimo platiti koliko god da košta.

A tocno to svatko ima svoje guste i ako ih može priuštiti zašto ne.

Miro Koji attack ima? Ima neki special power i koliko slotova za gemove osim plavog ima?

foggy

Legendary je, jos ga nisan puno koristio jer san proslog koristia a bio sam low level i zavrsio na bolovanju.

Evo posudio sam mu par gemova da ima kad opet odreze prst… Esuna za dezinfekciju, Heal da sprijeci krvarenje, Revive ako slucajno umre od šoka i jos su stala 2 HP up. Nek se nađu, nisu za bacit.