Ja imam do jedne mjere ljudski empatije, ali nakon toga me briga⦠danas u ducanu moram objasnjavati da trebam zg vrecice. Kaj da na hindu pricam? Prvo hrvatski, pa engleski pa dokle vise. U pekari moram priÄati sve osim hrvatskog. Dopizdilo mi je viÅ”e⦠upravo to kaj oxi kaže. I ānaÅ”iā nisu niÅ”ta bolje prolazili, tražili su Äuda poslodavci, a davali kitu. Kada se sjetim da su mi tražili minimalno c1 engl, pa njem ili drugi jezik prednost, pa da imaÅ” auto (malar na koriÅ”tenju), pa ulaži u garderobu (cipele, koÅ”ulje, kapute, hlaÄeā¦), prekovremeni se podrazumijevaju (neplaceni ofc) i onda ti daju ogromnih 4500 kn i kasnije 680 eura. I sada bih kaj trebali plakati kaj je njima tesko, a dobe i stan mukte (ne ulazim kakav i koliko ih je, mukte je) a oko mene ljudi daju 60+% plaÄe za rupÄagu.
a naÅ”im ljudima nije teÅ”ko? 7 dana godiÅ”njeg bilo gdje je nedostižno, ne mogu si āpriuÅ”titiā ni jedno dijete a kamoli viÅ”e, nekretnina je postala samo obiÄni san i sada treba krokodilske suze roniti?
Sutra kontrola, nadam se āskidanjuā sa usranog bolovanja i ajmooo miÅ”ko.