Genesis
Puno ljudi čita samo brojke i novce, stvar je u tome da taj lifestyle nije za svakoga, ako je i za ikoga, zato ili imaš mentalnu sposobnost za to ili poludiš pa vidiš negdje članak kako je nadrogirani streamer premlatio ženu koja je prolazila kraj njegove kuće ili je htio spavati sa djetetom od 14 godina, ili je uhićen kako je krao pelene u dućanu, ili su si umislili da su poslanici boga na ovom svijetu.
Većina ih prolupa jer kad sav taj hype oko njih umre, jer prije ili poslje pojave se novi mlađi originalniji zanimljiviji streameri i izgube na važnosti, većina ih to nemože shvatit u glavi jer su jednom bili relevantni, okruženi sa svojim yes men koji su im godinama govorili da si nešto najbolje i najtalentiranije na ovom svijetu, sve dok si imao novca, i odjednom nestali kad je prestala kapat parica, i onda im mozak nemože shvatit što se dogodilo. Čast izuzetcima, mogu ih nabrojat na prste jedne ruke koji su ostali ljudi poslje svega toga.
Kada mi izbaci njegove klipove kad listam feed, pogotovo sad kad je bio u ovom području, sve što vidim meni osobno izgleda kako zamišljam pakao, doslovno ne postoji ništa gore na ovom svijetu (za mene, netko bi možda volio to neznam ja sam stara)
Da ideš prošetat pasa da se posere, i da te prati 40 ljudi i vrišti i gura ti mobitel u facu, doslovno pakao, ništa gore.
A i znaju da moraju izmust što više para od ljudi dok su relevantni, jer poslje nema ništa od toga, nemogu radit normalne poslove i mješat se sa "običnim" narodom, tako da razumijem čak i kad pljačkaju glupave ljude sa shit coinovima, promoviraju kockanje itd.
Jer nemožeš živit u običnom stanu ili kući, mora bit ograđena kuća sa zaštitarima i kamerama, treba platit čistačicu, treba platit vrtlara, treba platit menadžera, treba platit 3 editora, treba platit porez jer živiš u najskupljem djelu amerike zato jer tamo živr svi koji su "uspjeli", treba platit nakit koji nosiš i dizajnere koje oblačiš jer te ljudi gledaju zbog tih svih stvari itd itd, to je jedan prokleti začarani krug.
Što više imaš, više ti treba, to je dobra stara iz mjesta odakle sam.
Ugl neznam zašto je toliko gledan, nešto radi kako treba valjda, samo ja znam da nebi mogla npr lajat psima u facu na ulici jer je to nekome zabavno jer me gleda dok jede ručak. Pošto mi je razvijen prednji dio mozga, ne smatram ništa što radi zabavno (niti što radi većina streamera) niti bi donirala jedan cent. Svaka budala ima svoje veselje, ja imam svoje, a to nisu streameri.
Ali razumijem da bi mogao bit zanimljiv djeci, a svi znamo da ako imaš dječju publiku da ćeš bit miliunaš.