fensisuperstar Raziel ne kuzim sto te imam jebat. Rekao sam kako je. Frajer je IRL streamer, najpopularniji na svijetu. Ne puši ne drogira se i ne pije. A to kad laje kao ker to je njegova online persona. Kao što dr disrespect ima svoje ili kao što ga ja režem na komade od 23 cm svakk. To ti je njegov trejdmark u neku ruku. Frajer da hoce moze biti olimpijski sprinter. Čoek je totalno normalan lik i zato ga ljudi i vole. Generalno lik radi show. I sad je na balkanu promoviše balkansku hranu, zajebava se sa ljudima. Objani mi što je tu realno loše?
Raziel fensisuperstar Objani mi što je tu realno loše? Ne pije, ne puši i ne drogira se. Od čega će umrijet nesretnik? Od twiča i lajanja na narod?
Genesis fensisuperstar nisam znao da ce izazvat toliku lavinu komentara i statusa po Linkedinu koja je kao profesionalna social mreza al se sve vise pretvara u fejsbuk….90% ljudi pizdi i trazi savjete kako time stati na kraj, kako motivirat mlade da budu strpljivi its kad ovaj uz par psovki, lajanje dobije masu ljudi i 600mil$ twitch ugovor….
foggy @Deadwalker Jesi ti iz VŽ? https://centar-rostilja.hr/ Kak doć do ovih? Niti na telefon, nit na email - nikako do njih.
Deadwalker foggy ako ih ne možeš dobiti redovitim kanalom, pojma nemam. Ako se ne varam, imaju nekakav poslovni prostor u blizini Supernove Varaždin, ali nisam tamo nikad bio.
foggy Deadwalker Nasao sam sve to u tehnovaru i vec odgovaraju, pa cu tamo sve uzeti. Ove dobit nikak vec 10 dana, pa cu ih preskocit. Ne da mi se s takvima nista, jer ak ce bit tak i ak nest ne stima, onda pisi propalo.
Deadwalker foggy najbolje tako. Ako ti se tako dugo ne javljaju, bolje ne imati posla s takvom tvrtkom.
foggy Flipper Kod nas 5min kao Split i Zg, i ocito nas preskocilo i otisla vama 🙁 u sekundi tuca, ne vidis prst ispred sebe i puse nenormalno. Kakvo ludo vrijeme
Deadwalker Nas je srećom ovaj puta jača oluja zaobišla, jučer i danas samo jaka kiša. Ali da, ljetne oluje su svake godine sve ekstremnije :/
herc @Deadwalker koliko sam shvatio iz tvojih prijašnjih postova, ti si u poduzetničkim vodama. https://zse.hr/hr/zagreb-postaje-sjediste-regionalne-burzovne-integracije/3188 Kako će ovo utjecati na HR gospodarstvo?
themarko herc tržište i vrijeme će pokazati. prerano je za neke analize. Možda biti dobro a i loše - neovisni ekonomski i politički analitičar i komunikacijski stručnjak. Ništa to bajo moj, ulaganje samo u S&P 500! kiša kiši po piši, možda će pišo narasti.
TITANXIS Na današnji dan prije 12 god. umro je legendarni putopisac i tv voditelj Night Mare Stage (Noćna mora) Željko Malnar.