Na kraju krajeva, razlog zašto se čovjek prejeda ili jede lošu hranu može biti često psihološke naravi. Znam da kod mene zna biti jedan od sljedećih razloga:

• dosadno mi je, hladanjak je blizu, ajmo ga posjetit
  • hrana je na stolu, na svakoj piše, pojedi me do kraja makar puknuo
  • slatkiši su u opticaju, ajmo ih pojest samo zato što su tu i to do kraja makar puknuo
  • super se osjećam, mogao bi nešt pojest
  • osrednje se osjećam, mogao bi nešt pojest
  • loše se osjećam, ajmo nešto pojest
  • pod stresom sam, ajmo nešto opet pojest
  • neda mi se napravitn ešto zdravo, ajmo nešto bezveze pojest

I tak to. Nešto od tog sam skorigirao kroz godine pa se ne debljam, odnosno držim kilažu, al da još pripazim, išlo bi salo skroz i došao bi na željenu težinu

yakuza_stinger ne moze, nego je. Laki i brzi izvor dopamina, popunjavanje nekih praznina (a nije zelucani prostor), dostupnost, ovisnost o secerima i visoko procesuiranoj hrani. Opcenito nedostatak discipline, slab um i labilnost u odlukama. I da, ono meni najdraze, pravdanje i normaliziranje cijelokupnog stanja.

Nema tu neke filozofije, da svi odjednom izgubimo kompletno znanje o namirnicama i kakav nutritivni efekt imaju, birali bi da jedemo samo slatko i masno. Jer je najkaloričnija i čitavom organizmu (uključujući mozak, pogotovo kad je u pitanju šećer) najprivlačnija hrana iz evolucijskih razloga još od kada su čovjekovi preci bili osuđeni na puno mukotrpniju potragu za hranom, a ovo gore navedeno najbrže dovodi do zasićenja i stvaranja zaliha.

I danas je potrebno neko predznanje o svemu tome, ne znam kako je inače u školama, ali nadam se da barem na satovima biologije ili nekog drugog predmeta netko djecu uči i o prehrani, te kako izgledaju normalni obroci. Odluka da se ide van tih okvira uvijek ima opravdanja, ali posljedice bi trebali svi znati, pogotovo kako starimo ili je čovjek manje aktivan.

Zero nema to veze sa hranom vise, jer hrana nije ni slicna kao prije 100, 200 godina. Ima itekako veze da jednostavno odbacis industrijske secere i sranja, jer ces izgledati i osjecati se kao jedno veliko sranje. Druga bitna stavka je kretanje, stvoreni smo da se krecemo, skupljaci smo, lovci i radnici. Ovo danas ne vodi nicemu. Sjedis na poslu, sjedis u autu, sjedis doma, sjedis na plazi, sjedis u parku…

Mi se tu trudimo, objašnjavamo, radimo programe vježbanja, bacimo slike, što sve ne i onda uleti Weky sa slikama sladoleda, sjebe cijelu koncepciju i navede pola foruma da se ugoji kao Miro. Nema tu kruha, frende.

Neznam jel kome još tako ali meni kad sam na moru brada baš sporije raste.

Nisam se brijao ima već nešto više od tri tjedna a brada mi narasla kao da se nisam 7 dana brijal. Na moru kad sam, mi ne trebaju britvice.

yakuza_stinger razlog zašto se čovjek prejeda ili jede lošu hranu može biti često psihološke naravi.

Da, fakin jedem kad sam gladan, a i uživam u hrani.

Dam si oduška kupiti, spremiti i servirati sve što mi se jede taj dan, koliko god u izobilju ili nezdravo bilo.

A neeeeeeeeeee

Neeeeeeee

Kaže youtube da me skuzio kako nisan u Ukrajni i ode premium ovaj misec

Izgleda da nema vise varanja sa vpnom a sad kad san se naucio bez reklama neznan kako se vratiti na staro

Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @StarFox_N | 51
          2. @klinjo | 42
          3. @Torgue | 34
          4. @Fico | 34
          5. @TITANXIS | 30
          6. @Fenix | 24
          7. @Marcilius | 20
          8. @pravednik | 19
          9. @fensisuperstar | 17
          10. @Zero | 14
          11. @milicevic87 | 13
          12. @stitrek | 12
          13. @Deadwalker | 12
          14. @Tuhy | 10
          15. @f_i_c_o | 10

Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @fensisuperstar | 38
          2. @klinjo | 32
          3. @Torgue | 25
          4. @StarFox_N | 19
          5. @Fenix | 18
          6. @pravednik | 14
          7. @Marcilius | 14
          8. @Heat | 14
          9. @Zero | 13
          10. @chono | 13
          11. @prayer | 12
          12. @Genesis | 11
          13. @Fico | 11
          14. @milicevic87 | 10
          15. @wooddiebone | 10
          Ovaj post se generirao automatski.

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @Deadwalker | 37
          2. @Fenix | 31
          3. @buz | 27
          4. @TITANXIS | 26
          5. @yakuza_stinger | 26
          6. @Fico | 25
          7. @greyback | 22
          8. @StarFox_N | 19
          9. @Kikiller | 18
          10. @Brijac | 17

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @fensisuperstar | 35
          2. @buz | 27
          3. @Miro | 25
          4. @Zero | 22
          5. @Fenix | 20
          6. @TITANXIS | 16
          7. @herc | 14
          8. @Brijac | 14
          9. @weky | 13
          10. @chono | 12
          Ovaj post se automatski generira.

@crodex

private protected void wtf(argx, argy)

name = string;

occupation = string;

answ = boolean

return new promise ajax (argx){

return new (question)

if(answ.true){

return name;

return occupation;

}else (answ.false){

return kaznjeni.clanovi.ban.;

}}

Print wtf;

return (err, catch argy)

Raziel u bazi čak imamo dva acca starija od 91., ne znam kako

Youtube algoritam me blagoslovio s najboljim kanalom, pogotovo ako ste fan MMA, a usput ne volite influncere boksače. Pogledajte koji video dok ga nisu obrisali.

Opet jebena 32 stepena u pola 10 ujutro..

Izadjem jucer van oko 16h da upgrejdam kalač, dok sam hodao po dvoristu da nadjem malo metala uznojio sam se kao prase. Kad sam nakolio to sve skoro sam dehidrirao. Super je ljeto, nema sta. Mrzim ljeto

Jesam li jedini koji MORA ovako imat na svakom PC?

I smeće dolje desno

Nisi, imam smeca posvuda ali i dolje desno

Ja sam onda jedini autista koji klikne na File Explorer i ode na This PC 🥲 Volim da mi Desktop bude prazan.

prayer

File explorel?

Googlaj total commander… stranica je ghisler.com

Najjači softver ikad. Režem kurac na komade od 32 inčha svaki ako nije

Evo ga na, jebenih 39 stupnjeva i odmah kurac u inchima 😁

fensisuperstar ček, svaki komad bi ti bil 32 incha? Nisam gay, ali bi ti htel biti bolji prijatelj da se mogu hvaliti da imam prijatelja s takvim komadima. Od kad Tuhy nije u prodaji već u reklamacijama, njega više ne koristim za hvalisanje pred prijateljima.