Evo sad vidin da nisan jedini u Ogulinu danas…
Dakle pizza u Antici je dugo na bucket listi ne na preporuku @Tzereen a nego sam je odavno otkrio ali nikako naci pravi trenutak za poci ali prije 2 tjedna odradili da je danas taj dana.
Nisan rezervirao misto jer san htio ici bez brige i žurbe.
Prvo smo išli viditi Šmitovo jezero jer je to na videu izgledalo prekrasno a uživo je još lipše

Bili i na izvoru

Malo rezgledali Ogulin

I onda je dosao red na pizze ali prije svega ajmo rjesiti ono glavno ne konobarica nije toliko specijalna koliko se gore spominje, ili kod njega nema dobrih žena ili je vrijeme duže suše neznam. Cura ok ali neka raketa nije.
Nazad na pizze
Odma problem mista nema jebiga reko nista uzeti cemo za van pa pojesti u parkicu koji je 100m od pizzerije.
Uzeli 4 pizze kad san se vrtio vidin tama nesto cudno zanimljivo reko sto je to da slatka pizza reko moze i ona.
Tu se radi o napolitana pizzama koje nisu zasitne kao obicne o uvik racunajte da vam mozda treba vise nego inace.
Nama realno treba max ali max 3 pizze samo kad odem dalje na testiranje volim isprobati sve zanimljivo pa se uvik uzme vise i onda doma pojede ostatak za veceru ili dorucak.
Sve pizze nisan slikao
Mjesana

Antica

Žena je uzela 4 sira a mala sa incunima ova 4 sira mi se nikako nije svidila jer mi ne ligaju te vrste sireva a sa incunima okusi mi nikako isto nisu odgovarali.
E sad sve 4 pizze su imale problem ali to nije problem na koji prvi put nalicem…gorke žuke su.
Pizze su odlicne tisto top kolicina gore top ali jednostavno ta gorcina sve ubija. Tisto je imalo dobru zapecenost nije da je zagoreno pa da je radi toga. Ja neznam jeli ne stresu brasno sa dna (ili griz zavisi sto koriste) pa onda to od velike vrucine se zapali pa dade gorcinu. Kažem ovo nije prvi put da naletim na gorcinu kod napolitana tijesta. I jebiga neznan kako je ona ocijeniti i cijena im je povoljna tih 5 pizza je bilo 47e.
A za kraj slatka pizza

Jeli je slatkoca pobjedila gorcinu neznam ali ovo je bilo genijalno i najbolja od svih. Kombinacija koja mi nikad nebi pala napamet a rezultat top.