fensisuperstar Miro a neke malo bolje JBL?

One opet nemaju dobar anc i ostalo, Sony je jednostavno cjelokupno najbolji, ako i oni zajebu onda cemo traziti dalje😂😂😂

foggy Samo, koja ce ti to kita?

A

Ja ti to obozavn, iman 2 Sonyeva koja su vec malo ostarili i bas trazin nesto kad pojacam da osjetim onaj bas. Ovo je top ali cijena je 1500e

Pogledao sam stotine videa i neznan jeli bolje uzeti jedan ovaj Ultimate ili 2 jbl 710.

Je slabiji su ali imas 2 za stereo zvuk

Moran se jos odluciti jer znan da ce biti kad uzmem jednoga vuci ce i drugoga.

A sve slusan preko bluetootha to ima pa san miran

Miro Opet cu te pitat koji ce ti kurac to? To je doma za slusat na 1/10, a glasnije vec slusa cijela ulica. I to tiho nema smisla jer ne cujes ono sto zvucnik zapravo nudi. Totalni waste of money

foggy

Ja san na selu

Niko nije toliko blizu da mu smetam tako da slusan kako triba slusati.

Ova iman 2 ali to vise nije to

Miro One opet nemaju dobar anc i ostalo, Sony je jednostavno cjelokupno najbolji, ako i oni zajebu onda cemo traziti dalje😂😂

Vidi si 1more.

maverick Pojacalo ti za ovo sto Miro stavlja ne treba jer su to aktivni monitori. Imaju ga u sebi. Ali nema nikakvog smisla jer na pola ce oglusit u kuci a tek tam krene ono sto zvucnik nudi. Plus to su karaoke/party monitori koji sluze za festanje i takve stvari, nemaju opticki ulaz, nemaju Xlr, samo aux koliko znam. Ili bluetooth konekcija i slanje zvuka na njih. Nikad to ne bi uzeo za kucu i bilo kakav razglas normalne uporabe

maverick

Da samo mi fali jos jedan komad tehnike sa kablovima jer mi je ovo malo

fensisuperstar

Ma ma necu te jeftine koji su bas eto cak i bolji od ovih high end

Mali bookshelf zvučnici su sve kaj treba ikome tko ne radi ilegalni rave za sto ljudi u boravku.

Eventualno subwoofer za filmove i to samo ako si u kući i 10-20 metara od prvog susjeda.

Miro

Pretpostavljam da u teoriji možeš to stavit u bookshelf 🤣🤣🤣

@Miro

Ja od tih prijenosnih imam XG500. Bio je nekih 299 eura lani na BF. I fakat sam super zadovoljan.

Za tebe će možda XV500 biti bolji. Veći je, teži je, malo bolji i uravnoteženiji zvuk ima.

https://svijet-medija.hr/art/prijenosni-bezicni-bluetooth-zvucnik-velike-snage-sony-srs-xv500b-crni-karaoke-funkcija/122716

Možeš ustekati i dva mikrofona ili gitaru ako treba na partyu.

Nevalja se previše naprezati kod kenjave, ak ne ide, ne ide.

Na WCu možeš kenjat, pišat ili vuč kokain.

Od kokaina je umrla hrpetina ljudi, a od žestokog kenjanja mislim da nitko nikad.

Ionako svi znamo da su ga svemirci spasili.

wooddiebone

Kod rizičnih skupina ljudi može mnogo toga pokrenut niz nesretnih okolnosti koji prouzroče smrt. Susjedu iznad mene u ZG od naprezanja u zahodu puknula je plučna maramica i odmah na hitnu i tam je umro ne od toga zbog čega je završil u bolnici već od sepse nemarom lječnika.

wooddiebone

Što se mene tiče ovde kenjaj do mile volje ali na wc-u podno kotlića pripazi pogotovo ak spadaš u rizičnu skupinu kojima i maleni stres bilo kakvo naprezanje pa i ono na wc-u može naškodit.

Mislim to ovako mnogima izgleda smješno jer se nisu nikad susreli sa tim ali su puno ljudi doživjeli moždani ili srčani upravo dok su kenjali. Pitaš pa di je umro kad su ga našli, veli u wc na wc školjci. Uslijed čega točno ne zna se ali se pretpostavlja od naprezanja jer su imali problema sa kenjanjem, zatvor, pretvrda stolica i to. Pukne žilica u mozgu sam tak.

Ima jedan video na tu temu, valjalo bi potražit. Nakon tog život više nije isti.