fensisuperstar

Ma one su prikrizene, nema mailova ni razgovora zavrsena prica.

wooddiebone

Znan da se desava na svim brandovima, ali recimo Sony je poznatija marka i mislin da ima veci broj prodanih slusalica pa da imaju problem kako im jedna slusalica odjednom se nece puni bila bi hajka po netu. A tu se radi o problemu koji se ponavlja i koji je zahvatio veliki broj ljudi pa nikome nista. Samo meni se dva put dogodilo.

wooddiebone Uzmi si mid-range Xiaomi slušalice i kupi nove kad riknu.

Sad kad san navika na anc i ostale pogodnosti high end sluski nema mi nazad.

Ove su sljedece

Genesis

Zato jer su starije pa radu vjerovatno ekipa koja je i radila vise nije u firmi ili jednostavno neznaju kako raditi novije slusalice.

prayer

Upravo o tome prican znaci da imaju ovakva sranja pisalo bi se naveliko

Miro ovo mi se čini kao jako dobar izbor. Javi kakve su ti.

Btw, jesi razmišljao o kakvim audiofilskim, tipa Denon, B&W ili B&O?

prayer

@Miro

Fora je u bateriji koja vrlo rijetko izdrži više od 2-3 godine.

Ili ako ih ne koristiš mjesec dana ili duže pa više ne daju znakove života.

Dosta je dobro dokumentiran taj problem na netu, a nije do određenih brendova, jednostavno je zajednički problem svih true wireless slušalica.

Imam frenda koji je promjenio dva seta airpodsa, jedne max i jedne beats. Sve riknulo.

wooddiebone

Eto ne znam šta da ti kažem, imao Airpods 2, pa Aripods Pro i sada imam Airpods Pro 2 - sve skupa jedno 5 godina korištenja Airpodsa i niti jednom nisam imao problem snjima. Bivša cura mi je imala Airpods Max i isto tako nikakvih problema. Sad ili se meni sve posrećilo ili tvoj frend nema sreće ali eto, to je moje višegodišnje iskustvo snjima.

Ja imam svoje airpodse već nekoliko godina, rade najnormalnije.

Moje Anker Soundcore Liberty Air 2 kupljene 2020te rade kao i prvog dana a koristim ih svaki dan.

prayer

Moje Redmi Buds 4 Pro evo isto bez problema tak da ni ja nemam first hand iskustva s rikavanjem, ali eto, koga zadesi valjda nema sreće. Sve za koje sam čuo da su imali problema, imali su ih opetovano.

Tzereen Btw, jesi razmišljao o kakvim audiofilskim, tipa Denon, B&W ili B&O?

Jesan zato je i kupljen Sennheiser jer je po zvuku bio skoro najbolji.

Ali sve te koje si naveo imaju mušice i zato nakon ovoga to ne dolazi u obzir. Sony mozda ima malo losiji zvuk ali kao komplet je top. Dosta je nespajanja trzanja ovo ono to vise necu.

Samo ocistio san diners i spremio ga za sve sto ga ceka ali slusalice nisu bile na spisku pa se sad moran posložiti. Navuka san se na stolni tenis pa cu ici po stol da doma mozemo igrati.

A i cuo sam ovo cudo i nemogu prestati misliti o njemu i mislin da cu ga uzeti

wooddiebone Fora je u bateriji koja vrlo rijetko izdrži više od 2-3 godine.

Ali tu se ne radi o tome da je baterija crkla nego imaju problem neki da stane raditi i moras rastaviti spojiti na neki napon da to probudis. Znaci njihov jebeni fail kojeg neznaju rjesiti

Miro a gle, s WF5 (kratki naziv) nećeš fulati. Ja imam WF3 još uvijek i super sam zadovoljan.

Jedino, ako ti nije hitno, da čekaš BF krajem studenog pa možda uštediš nešto.

prayer Bivša cura mi je imala Airpods Max i isto tako nikakvih problema

Kako nikakvih problema, zašto je onda bivša??

Tzereen

Da to je definitivno da cu cekati BF jer znan da ce biti akcija a nije problem malo se strpiti.

Mozda uzmem wf 5 i wh 5.

Žena oce te velike da imamo a planira san uzeti Sennheiser Momentum 4 samo nakon svega nece ici

Miro A i cuo sam ovo cudo i nemogu prestati misliti o njemu i mislin da cu ga uzeti

Uzeo susjed, slusam narodnjake 3 od 7 dana u tjednu. Jbl je za mene bog isus zvuka, mali prijenosni zvucnik ubija od kvalitete, ovaj jos vise i odlican je. Moji kinezi za sviraonu nisu ni blizu iako su cijenom samo nesto ispod.

Samo, koja ce ti to kita? Ukoliko imas zelju to spajat na razglas, zaboravi, nema XLR ulaz (sto mi je potpuno neshvatljivo).

Marketplace svagdašnji!

fensisuperstar Miro a neke malo bolje JBL?

One opet nemaju dobar anc i ostalo, Sony je jednostavno cjelokupno najbolji, ako i oni zajebu onda cemo traziti dalje😂😂😂

foggy Samo, koja ce ti to kita?

A

Ja ti to obozavn, iman 2 Sonyeva koja su vec malo ostarili i bas trazin nesto kad pojacam da osjetim onaj bas. Ovo je top ali cijena je 1500e

Pogledao sam stotine videa i neznan jeli bolje uzeti jedan ovaj Ultimate ili 2 jbl 710.

Je slabiji su ali imas 2 za stereo zvuk

Moran se jos odluciti jer znan da ce biti kad uzmem jednoga vuci ce i drugoga.

A sve slusan preko bluetootha to ima pa san miran

Miro Opet cu te pitat koji ce ti kurac to? To je doma za slusat na 1/10, a glasnije vec slusa cijela ulica. I to tiho nema smisla jer ne cujes ono sto zvucnik zapravo nudi. Totalni waste of money

foggy

Ja san na selu

Niko nije toliko blizu da mu smetam tako da slusan kako triba slusati.

Ova iman 2 ali to vise nije to