Sterlok I more je voda, vičem na sav glas na plaži,

Morski lokalci jednoglasno: E sad si prekršio svaku mjeru i po morskom zakonu molimo da se dotični deportira tamo od kuda je došao.

Sterlok

Pa kako ih nema? Oni vole biti IN idu na plažu svaki dan popodne ili barem vikendom. Čak vole i pocrniti dok im je nekoć bila sramota ak si pocrnio što bi značilo da nisi ništa radio i izležava si se na suncu. Pobogu pa di si se smjestio, na golom otoku?

Neće od tog zastrašivanja ama baš ništa bit. Manjak turista se skompenziralo s visokim cijenama sigurno.

A i da sezona podbaci, iduća neće, i tak u krug.

Tako je, to važi pogotovo za Istru koja se poglavito orijentira u smjeru ponude privatnog i hotelskog smještaja za visoku klasu (4 ili 5 zvjezdica), jer tu ne manjka zainteresiranih.

Ostalo će se iznivelirati samom kvalitetom ponude smještaja i sadržaja te s druge strane potražnjom. Kategorija masovnog turizma bi trebala biti prošlost odavno.

Zero kategorija masovnog turizma nikad nije bila gora u Istri. Ako i podbace "seljo" turisti, ima toliko kuca za odmor, Valamara, Maistre i inih da su plaze krcate i infrastruktura na konopcima. Za par godina ovo ce biti najsterilnija hrvatska regija, mrtav poluotok sto se prirode tice

36 kurca ih jebalo i tko je radio ovu aplikaciju, i gdje mjere, u svojim kancelarijama valjda. Meni pokazuje 39 iza u vrtu, osjećaj je 44, ako upalim prskalice, zapalit će mi sve, što zalijem ujutro i navečer zemlja popije za 20 min i kao da nije ništa bilo, pomidori i tikvice i paprike i grah i sve je osušilo, grožde jedva da je živo ako ga ne pojedu ose do branja, ali tko ih krivi na 44 u podne, mora blago nešto popit kad je sve oko njih sahara.

Svaki put kad vidim neki članak "toplinski udar", jebem i njih u tri šupka i pizde, nemože bit toplinski udar ako je od 3 mjeseca, dva i pol mjeseca bio toplinski udar, to se zove nova klima a ne toplinski udar.

Da znam za drugu godinu za "toplinski udar" da uzmem iz opg-a kap na kap pa nek bude upaljeno dva i pol mjeseca u komadu.

oxi Lajk zbog ljepih psovki. Odlicno opsovano

oxi strpi se jos 20 godina, pa ces uzivati 😁

Miro zato mi treaćba 40 minuta ekstra do posla.

Kamp nam je krcat toliko da sam hrpu ljudi samo okrenuo.

80% reda do mora je vec rezerviran za slijedecu godinu od početka do kraja.

A tek je 16.08.

do 15.09. je ludilo.

Ma kampovi su uvijek puni pogotovo ako su veci/poznatiji. Mi smo do prije tjedan dana bili u Slanici/Murter i Adriatik/Primosten i fakat je sve puno ali privatni smjestaj pada i treba padati tj. treba se isfiltrirati svo smece. Ako imas nesto pristojno biti ce puno, ako rentas babinu sobu za 150eura noc to vise nece ici.

isusatikrista, umrla u livestreamu.

Heat nikad nisam shvaćala tko gleda mukbang content. Ni tko gleda ona holo live preseravanja.

oxi ej ej. Ovo prvo je degutantno.

Po vtuberima moš srat po svima osim po lucypyre

Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:

1. @TITANXIS | 29
            2. @foggy | 27
            3. @sandidam | 26
            4. @StarFox_N | 22
            5. @doktor1 | 21
            6. @herc | 19
            7. @Zero | 18
            8. @chono | 17
            9. @renda | 16
            10. @Tuhy | 15

Top 10 korisnika koji su primili najviše reakcija u posljednjih 7 dana:

1. @Miro | 45
            2. @Fenix | 39
            3. @foggy | 33
            4. @Zero | 30
            5. @fensisuperstar | 26
            6. @TITANXIS | 25
            7. @Raziel | 25
            8. @chono | 25
            9. @sandidam | 24
            10. @Heat | 24
            Ovaj post se automatski generira.