Blebletaonica 3.0
Lokalaca ni nema na plaži, vičem i nitko me ne razumije
Tu kod Omiša.
Aktiviralo se da. E sad kad iz pukotina izroni arhaični morski ćuko velik ko kuća dvokatnica bit će panike na plažama.
Neće od tog zastrašivanja ama baš ništa bit. Manjak turista se skompenziralo s visokim cijenama sigurno.
A i da sezona podbaci, iduća neće, i tak u krug.
Tako je, to važi pogotovo za Istru koja se poglavito orijentira u smjeru ponude privatnog i hotelskog smještaja za visoku klasu (4 ili 5 zvjezdica), jer tu ne manjka zainteresiranih.
Ostalo će se iznivelirati samom kvalitetom ponude smještaja i sadržaja te s druge strane potražnjom. Kategorija masovnog turizma bi trebala biti prošlost odavno.
36 kurca ih jebalo i tko je radio ovu aplikaciju, i gdje mjere, u svojim kancelarijama valjda. Meni pokazuje 39 iza u vrtu, osjećaj je 44, ako upalim prskalice, zapalit će mi sve, što zalijem ujutro i navečer zemlja popije za 20 min i kao da nije ništa bilo, pomidori i tikvice i paprike i grah i sve je osušilo, grožde jedva da je živo ako ga ne pojedu ose do branja, ali tko ih krivi na 44 u podne, mora blago nešto popit kad je sve oko njih sahara.
Svaki put kad vidim neki članak "toplinski udar", jebem i njih u tri šupka i pizde, nemože bit toplinski udar ako je od 3 mjeseca, dva i pol mjeseca bio toplinski udar, to se zove nova klima a ne toplinski udar.
Da znam za drugu godinu za "toplinski udar" da uzmem iz opg-a kap na kap pa nek bude upaljeno dva i pol mjeseca u komadu.
Miro zato mi treaćba 40 minuta ekstra do posla.
Kamp nam je krcat toliko da sam hrpu ljudi samo okrenuo.
80% reda do mora je vec rezerviran za slijedecu godinu od početka do kraja.
A tek je 16.08.
do 15.09. je ludilo.
Ma kampovi su uvijek puni pogotovo ako su veci/poznatiji. Mi smo do prije tjedan dana bili u Slanici/Murter i Adriatik/Primosten i fakat je sve puno ali privatni smjestaj pada i treba padati tj. treba se isfiltrirati svo smece. Ako imas nesto pristojno biti ce puno, ako rentas babinu sobu za 150eura noc to vise nece ici.
isusatikrista, umrla u livestreamu.
oxi ej ej. Ovo prvo je degutantno.
Po vtuberima moš srat po svima osim po lucypyre
Top 10 korisnika koji su primili najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @TITANXIS | 29
- @foggy | 27
- @sandidam | 26
- @StarFox_N | 22
- @doktor1 | 21
- @herc | 19
- @Zero | 18
- @chono | 17