Izadjem jucer van oko 16h da upgrejdam kalač, dok sam hodao po dvoristu da nadjem malo metala uznojio sam se kao prase. Kad sam nakolio to sve skoro sam dehidrirao. Super je ljeto, nema sta. Mrzim ljeto

Jesam li jedini koji MORA ovako imat na svakom PC?

I smeće dolje desno

Nisi, imam smeca posvuda ali i dolje desno

Ja sam onda jedini autista koji klikne na File Explorer i ode na This PC 🥲 Volim da mi Desktop bude prazan.

prayer

File explorel?

Googlaj total commander… stranica je ghisler.com

Najjači softver ikad. Režem kurac na komade od 32 inčha svaki ako nije

Evo ga na, jebenih 39 stupnjeva i odmah kurac u inchima 😁

fensisuperstar ček, svaki komad bi ti bil 32 incha? Nisam gay, ali bi ti htel biti bolji prijatelj da se mogu hvaliti da imam prijatelja s takvim komadima. Od kad Tuhy nije u prodaji već u reklamacijama, njega više ne koristim za hvalisanje pred prijateljima.

koji sam ja kralj. pošaljem kasko za staklo auta i zovem da vidim što je kažu oni meni da im nisam poslao sliku štete

Giphy - Animated GIF

od svih svari ja retard ne pošaljem sliku stakla

klinjo Od kad Tuhy nije u prodaji već u reklamacijama,

Al i dalje mi je velik 🤗

Trbuh.

fensisuperstar

Baš neki dan na poslu vidim kolegu kako vrti aplikacije po mobu i vidim ja nešto poznato? Pitam ga daj vrati nazad malo da vidim jel to to što ja mislim da je, kad ono jebena disketa Total Commandera, koja jebena nostalgija jbt!

fensisuperstar

Ista stvar kad sam radio u Iskon, napišem u prilogu dokumentacija a u prilogu duhovi mojih predaka Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

Danima ganjam klijenta za 300 dolara. Napravio mu nešto na siteu, na siteu na kojem proziva Bidena da mu je izmislio poreznu prevaru i da ga je zatvorio kao političkog zatvorenika. A on poštenjačina, židov koji nikad nikog nebi prevario

Fenix A on poštenjačina, židov koji nikad nikog nebi prevario

Giphy - season 4 netflix GIF by Gilmore Girls