themarko Brak me kao takav i ne zanima baš, pogotovo kada ovo gledam na poslu. Dapače taj ideja mi svakim danom sve odbojnija

Sektor socijalne skrbi i/ili obiteljsko-pravni odnosi, ha? Ako da, suosjećam.

• Heat

•  
    •  

Jeste probali u mrtvačnici?

Razvodim ljude, privremene mjere, žrtve nasilja, bračna stečevina, uzdržavanje. Gledam da se maknem od toga, ne gleda mi se to više. A vidim i kako djeca roditelje maltretiraju jer nisu dobili sve nego samo dio, kako roditelji favoriziraju jedno djete (da je stvar gora, ono dijete koje ih ne jebe ni 5%).

Jučer skladna obitelj, danas neprijatelji koji se gledaju preko nišana. A još mi je luđe jučer se razvela od lika koji ju maltretirao, trazi zabranu kontakta a vec ima novog i trudna. I od njega bu se razvela. Sve luđe od luđeg…

Kakav brak, bježi bajo moj 😂

Šali na stranu, nači nekog normalnog i zdravog je postala lutrija. 😅

buz Od svih aplikacija, najviše sam bio jeban preko FFA.

Tužna priča.

solidmerlin Tužna priča.

Sa sretnim krajem.

• buz

•  
      •  
      •  

solidmerlin Zašto. Rupa je rupa, a i to je sad moderno.

Solid_Snake postani passport bro 🙂

Sjecam se nakon prekida dugogodisnje veze kak je sjebano opet uci u te samacke vode i bio je extremno los period u zivotu jer nakon prekida je stigla korona i social life 0 bodova…Sjecam se kad je Irska malo "prodisala" oko tih zabrana pa su ljudi poceli izlaziti, kupovao sam preko fejsa zapakirane skullcandy sluske za 40€, bila neka zgodna zenska, nosi choker oko vrata, HC daddy issues girl onak na prvu…pocela me ispitivati sta radim u petak navecer, rekoh netflix and chill blabla, dopisivali se i kaze nakon nekog vremena evo doci ce u petak do mene oko 22h kad joj zavrsi posao…rekoh weird but ok…dolazi petak, salje mi poruku kak je pred zgradom…dolazim do auta i stvarno je zgodna zenska nije catfish kad ona meni i sto kazes na netflix and chill…mal me zasvrbilo ufff, kad sam pogledao mal bolje u autu, ona iza na sjedalu ima dvoje djece od tipa 2-3 god (po izgledu ni nemaju istog oca) kao pa djeca nek budu u spavacoj a mo cemo se druzit u dnevnoj…rekoh zeno evo tebi 50€ daj sluske i bjezi od mene, sunce ti vrazije….

Dopisivao se s par cura tokom tog samackog zivota al sve to jad i bjeda, sjebano u glavu da ti lakse nakraju samo izdrkat i bok….Prica mi neki dan frend kao nasao curu od 38 god, nema djecu,nema propali brak, fokus joj bila karijera blabla…3mj idu na dejtove da bi ova rekla da nije emocionalno dostupna te da ga ne bi htjela sjebati…ode nakon nekog vremena opet na dejt, slicna prica, ode opet na dejt, ta nije prebolila bivseg vec 5 god i samo o njemu prica….Sve poremeceno…

Meni se eto nakon cca 2 god solo zivota neplanski pojavila sadasnja cura koju poznam skoro 20 god, osli na kavu i eto sad vec 4 god skupa….

Giphy - Michael Scott Wink GIF

Juče 1 dana 4. Ovako dok su bluraje barem se mogu tješit da su neke ultrapičke i da me od seksa sa njima dijeli samo to što sam židov i neću platit.

themarko Ja se najiskrenije osjecam bas i jadno i osramoceno i ponizeno i pomalo sam ljut i ogorcen na sebe.

Bolje biti sam nego sa nekime tko te ne usrećuje. Pričam iz vlastitog iskustva. Jest, samoća jebe, ali bolje samoća nego ponižavanje, svađe i gigarazočaranje nakon 13 godina.

Ajmo uplatiti Fensiju gold, nek čovjek naguzi već jednom.

Dosta smo mi njega guzili ovdje. Vakat je da i on malo umoči.

Bolje igračku onda za sljedeći rođendan, barem neće dobiti SPB.

fensisuperstar

Ma slazem se, trpiti nekog samo da se ne bude sam je jednako grozno… ja sam htio prekinuti, ali nisam imao snage jer eto, jbg, imo sam redovno prcenje koje je spasavalo sve. Na kraju je puklo, ona rekla ne zeli vise, a i meni nije to tesko palo. Znal dam ds to ionako nebi dugo trajalo.

Mislio sam vise u stilu da sam ostvario sve sto sam htio, radim sto zelim i sto volim, placa porasla 3x u manje od 6 mj, imam krov nad glavom bez kredita (ogromna sreca u životu) i troskove rezija kikiriki, proputovao sam u manje od 3 g vise nego neki u 20 g, realno sve je posloženo, nikada nisam bolje živio. Bez da ispadnem prepotentan, ali nisam nikom dužan i ne moram nitkom cuclat (zahvalan jesam), nisam “ničiji mali” i mislim da ce sa vremenom biti - još bolje na svim poljima. A onda veze i ljubav - teška kurčina, borba, ista natezanja i pizdarije. Krene, pa ipak ne, pa onda odem na kavu mrtav umoran i pod tabletom za smirenje koja je tek krenula djelati pa mi izvadi sisu u mraku na kraju. O kruv te jebo…

Ma cekam i taj godisnji da izguram ovaj tjedan i da odletim i da makar 7 dana glava se smiri 😅

Ma jebo placanje, ja sam platio platinum. Bjezi, pola fejkara sa azijskim fotkama sa leđa i imenom “A”. Bacanje para.

Raziel Ajmo uplatiti Fensiju gold

Ne ne ne. Ja sam pravi arpg igrač.

Nema mikrotransakcija i pay to win.

Heat Sigurno je zweihander na profilu.

Bilo bi onda 400 lajkova.

foggy

Ha-Ha-Ha nije to bas tako simple, Rebirth mi je odrzao sanity 😃 Plus to je zadnja igra koju sam odigrao, sad ce evo vec skoro godinu dana I guess? U zadnjih godinu apsolutno zbog svih problema sam jednostavno izgubio volju da ista igram. Nekad se natjeram da sjednem i nesto "samo krenem", ali jok, udari me neki guilt sto sjedim i igram i izgubim volju. Jednostavno mi mindset nije tamo gdje zelim da je.

Pa, nazalost, meni je tesko i u Njemacku otic. Doslo vrijeme gdje je tesko posao cak i vani naci za non-EU osobu, tako da sam tu sam gdje sam.

pravednik

Slazem se 1/1. Takodjer u mom slucaju, moja sredina je jako mala, pogotovo nakon zadnjih 20 godina egzodusa gradjana. Sve sto je valjalo iskreno, je bilo pametno pa davnih dana otislo, a ovo sto je ostalo je uzas. Preko socijalnih mreza nemam sta pokusavati, cim vide da nemas neko bijesno auto ili njemacke papire, ne gledaju te kao ni crno ispod nokta. Svi prijatelji IRL koje sam imao su odleprsali takodjer "vani" ili na kraju krajeva, imaju svoje porodice i svoje obaveze sto je sasvim normalno i toga vise nema. Nema ni neke preporuke, a kad izadjem "u grad" subotom (sprdacina od grada, lijepo turisticki za posjetiti, ali za ziviti je ubiti se) je sve puno Ceca-meca, Aca Lukasa itd. itd., sto je meni ono, odbojno. Pogotovo jer ne pijem.

Tinder i Badoo sam u par navrata probao, ali mozes misliti kad nakon 20 scrollanja krene mi hvatati tamo 100km daleko lokacije.
            Konzervativna je sredina gdje su svi fini, pa je "sramota" ako imas taj profil, ali zato kondome redovno mozes naci ispred zgrada na putu do posla ujutru jer se svi jebu kao stuke.

Sad, da li je fer biti ogorcen? Nije. Da li postoji dobrih osoba? Naravno da da. Ja iskreno mislim da svi imamo nekog soulmatea, to nije upitno. Ono sto je nerealisticno je da ce se ta dva soulmatea spojiti.

fensisuperstar

Genesis

postani passport bro

Tesko iz BiH Ha-Ha-Ha
            Ako nista, ja sam passport whore Ha-Ha-Ha
            Ali bez zajebancije, super drago mi je da imas happy end, ja iskreno to zelim svima. Jer svi ste vi ovdje super ljudi. Vecinu vas nisam upoznao licno (zapravo, osim Fenixa, Vipera i Fice), ali generalno istinski mislim da ste svi dobre osobe. Dodje do neslaganja oko nekih tema, ali vecina su trivijalne gluposti. Sto proizilazi jer se svi znamo povrsinski preko foruma, ali siguran sam da bi svi kliknuli puno bolje uz pice, nego uz tastaturu.

Ukratko, samo se ventam. Kao kolega themarko. Da li treba razmisljati pozitivno i raditi na sebi produktivno? Apsolutno. Ali na kraju dana, ljudi smo. I takva pozitiva i produktivnost uzima svoj danak. Comparison is a thief of joy i tako to, ali je tesko sebe i svoj um izolovati i ne osjetiti pritisak. A s godinama ga iskreno osjecam sve vise i vise.

Whoever said Lord gave toughest battles to his toughest soldiers, well man what the fuck you think this is, army? Hold on now nigga. I didnt sign up for this shit.

Moras samo 2 pravila slijediti tamo:

1. Be attractive
              1. Don’t be unattractive

Inace uzmi štrik 🤣

Nista to placanje… makar je meni i bumble drazi, jer nema držanja matcha bez javljanja i još bonus kada je jedno vrijeme bio jedan dan u tjednu speed date po 2 minute prije neto vidis profil.

Solid_Snake Sad, da li je fer biti ogorcen? Nije. Da li postoji dobrih osoba? Naravno da da. Ja iskreno mislim da svi imamo nekog soulmatea, to nije upitno. Ono sto je nerealisticno je da ce se ta dva soulmatea spojiti.

Hej kao što kaže moj frend bubi ako neće pasti na moj šarm past će na desni kroše!

:-D

Ma ima dobrih i odlicnih ljudi, nisu svi losi. Samo negativno se više pamti. Meni je toliko ljudi pomoglo od kojih to ne bih očekivao i došli su u pravom trenutku i napravili što je trebalo u tom trenutku. Zahvalan sam im do neba i natrag.

Ma kada pogledam oko sebe, vise manje vidim da ljudi isto proživljavaju. I nije ni curama lagano bez obzira sto se misli da oni imaju ne znam kakav izbor. Imaju na Tinderu, ali ovako, nekima godinama nitko nije prišao (njihove riječi).

Ma ima kompatibilnih ljudi, samo ih treba nači. A kako godine idu, prag tolerancije pada, kriteriji rastu, ne trpi se puno toga što bi se sa 18, 25 ili 30 godina. Krene žrvanj posla i obveza, drugi prioriteti…

Ma jebi ti taj “rad na sebi” i pozitivno razmišljanje. Naravno da ne treba biti stalno nadrkan i nista ne ulagati u sebe, ali ovaj teror “pozitivnih misli” i teror srece je pretjerao. I dodaj mi jos life coach… Ha-Ha-Ha

Solid_Snake Preko socijalnih mreza nemam sta pokusavati, cim vide da nemas neko bijesno auto ili njemacke papire, ne gledaju te kao ni crno ispod nokta.

Ovo je crna istina.

Mogu javno napisat, sumnjam da male iz mog sela čitaju ffa,

Na insta nikad nisam objavio foto auta, stana, tva, nekog luksuza, parfema i gluposti, čak ni putovanja kamo li poslovne stvari ak bi se baš flexao.

Imam 3 lokalna kafića uz glavnu cestu od stana. Svi se znamo i svi svakog, doslovno na 700 m prvi, na km drugi i treći 3 km.

U sva tri dolazio redovno pješice ili frend vozi, brat, znači njima usput pa me cuknu i spijemo, nema šanse da palim auto za tu relaciju. Volim šetat. Curice i starije dame gledale me kao čudaka, prezirom a znamo se svi, dakle ni bok.

Da bum iskren, nisam obraćao pažnju jer me nisu zanimale. Nekad znao poslat piće za stol al više iz kulture za ako je sa sjedila školska kolegica sa sekama, sestričnama. Tako saznam pre 4 god. da se o meni par njih raspituje. Dal sam sam, imam uopće položeno, uvijek brat ili frendovi, dakle like a ghost, doma živim povučeno, gdje mi je auto? Kaj radim u državnoj firmi a nemam ni za auto?

Nagovore me frendovi da stavim insta na public i malo se "reklamiram".

Reko pušite ga, ajde al nema nikakvih slika niti novih, samo profilna da se vidi ko sam i objave planinarenja koje znam redovno stavit.

Igrom prilike dopelam se pred taj srednji lokalni kafić kad je bilo proštenje (nešto kao slavonski kirvaj i te prigode kod nas)

Došao po nacuganu ekipu i brata, bilo curica more, parkirao sa strane main ulaza, popio sprite pa dva, tri dok se ovi nisu konačno dali, muži piju putne sat vremena. Vozio se Arteon tada

Nakon 5 dana pa kroz 2 mjeseca tjedna dobivao poruke od cura, curica, dakle par maloljetnica što sam iz straha ignorirao i blokao al očuvao skreenove i poruke ko dokaz ( funny al jedna kriva poruka i gubim posao i moguć zatvor, niti pa me to zanima, degutantno)

Javile se i oženjene, rastavljene polovnjače iz sela, čak i jedna kolegica iz osnovne koju nisam vidio 2 stoljeća

Nisu to bile napasne poruke da se razumijemo,

Neke klasik sa

ejjjj

Bok, nisam te vidla 100 god.

Gdje si jesi živ ti opće

Josipeee, nisam te prepoznala 😊 (koristim ime josip radi foruma, not my real)

Zgodan autek, baš pristaje momku poput tebe

Gledam te već dugo vremena ali nisam znala jesi li zauzet ili single, pa jesi li?

Uglavnom da ne citiram 100% nudile se same što je meni kao dečku 90-ih i koji ima konzervativniji pogled bilo wow

Toliko wow da sam sve kazao bratu ili frendovima i provjeravao jesi li to pravi profili ili me netko prca, možda i oni?

Sve je real

Do tog trena mislio da likovi seru, oni koji govore da se pičke njima javljaju,

Ukupno je bilo 12 ženskih osoba, tri seoske svetice, cure koje glase za najpoštenije i najčednije, spike mama dela u školi, tata murjak, stroga familija, ona studira i muči se…

Dalje nebi, napisat samo da sam pristao na 2(ne istovremeno lol) od te dvije uspjelo mi se i ono malo zgaditi, cure zgodne i kulturne u javnosti, karakter bože sačuvaj, nebi to doveo mami za stol niti ženio

Kako moj prijatelj kaže

Sve su poštene dok su obučene.

Dakle @Solid_Snake samo rentaj mrcinski auto, uslikaj i objavi ako želiš drame ili free sexa

To je zicer

Moja deluzija očekivao "pepeljugu" kojoj ću se svidit "goli i bos" i koja će proći taj inicijalni materijalni test.

Not a single one my friend.

• Tzereen

•  
                •  
                •  
                •  
                •  
                •  
              • Uređivano

Again, mislim da ste fulali nekoliko ideja i pretpostavki ovdje.

Ko prvo, s 30-35 godina ste sve samo ne prestari. Savršene godine.

Ko drugo, da, u tim godinama ćeš teže naći nekoga jer smo svi puno izbirljiviji, imamo svoje male navike koje nismo spremni prekinut za nekog. Na prvih par dejtova to ne skužite, ali kad krenete živjeti, počnu natezanja, jer svako ima svoju ideju što i kako.

I zadnje, ne, nije problem u ženama. Problem je i u vama. U nama. Ako si još sam ili ponovno sam u tim godinama, znači da se nešto dogodilo. Loše veze, loša iskustva, propali brak, što neminovno utječe na tebe i tvoju percepciju drugog spola i veza. Može biti da si partnera i izgubio što je još veća trauma. Može biti da si predugo živio sa starcima, svojom željom ili ne. Može biti da si emotivno i/ili socijalno neinteligentan. Može biti da si teški introvert.

U svakom slučaju, najlakše je reć, bitches be crazy, mi smo jebeni!! Ja sam osobno imao baš loših iskustava, ali neću reći ni da su sve žene loše, niti da su aplikacije loše, a na kraju dana niti da su te žene same 100% zaslužne za naše loše veze. Svaka medalja ima dvije strane.

Kažem ponovo, može se na aplikacijama naći super osoba. Predzadnja veza je bila super. Trajala godinu i po, i pukla. Ova traje skoro 4 godine, živimo skupa, sretni smo. Dal' je med i mlijeko svaki dan? Naravno da nije. Neke dane mrziš sam sebe i/ili cijeli svijet, naravno da će ti i partner ići na živce. Zbog sitnice, jer ne znam, jede glasno. Ili ti prigovara kaj ti jedeš glasno.

Problem je najveći onaj gornji broj dva - u kasnijim godinama smo jako teški za dogovor i suživot jer imamo svoje navike.

A za aplikacije da još jednom spomenem - Tinder je većinom mesnica. Za prezentaciju vanjštine i sex. Može li se i tamo naći baš partnerica? Može, ali puno teže. Sami koncept je baš čisto vizualni i samopromidžba.

OKCupid je puno bolji, jer se ženi možeš javit čak i ako niste kliknuli. Imaš mogućnost poslat jednu inicijalnu poruku. Što je bolje, jer ti tako dolaze do izražaja i mogućnosti konverzacije, a ne samo prezentacija na slici. Nađeš njihovu sliku i baciš neki prilagođeni komentar baš na ono što vidiš i dodaš svoj tekst. Ako se potrudiš, puno ih se javi.

I nikako ne chatati predugo. Ako je razgovor iole normalan i žena djeluje zanimljivo, zvao sam na cugu već nakon 24 sata. U suprotnom se kreću stvarati neke slike, fantazije i najčešće bude razočaranje kad se vidite. Ovako odma u glavu, vidiš jel ima kemije, jel vam zanimljivo, imate li o čemu za razgovarati i, najbitnije, imate li ikakvu želju za bar još jednim dejtom. Ako ne, hvala, doviđenja, to nije to.

Kod OKcupida je još dobro kaj možeš baš odabrati, npr. želim samo žene koje nemaju djecu. Ili želim žene koje su otvorene za imati djecu. Ili one koje ne puše. Ili one koje su religiozne. Ili one koje su liberalne. Whatever. Baš se slažete po osobinama i stavovima, a ne samo po faci, dupetu i mišićima.

Uglavnom, manje osuđivanja, više otvorenog uma. Ne samo tu, u svemu u životu.

I zadnje, daleko najbitnija je komunikacija. Ne pasti u zamku kad vam je super u vezi bez pričanja. To nije održivo. Svjedočio sam puno veza koje su djelovale savršene, bez ikakvog prigovora ili svađe i samo jedan dan - prekid, rastava, odlazak. Nema šanse da obje osobe nemaju nikad ništa za prigovoriti. Samo to drže u sebi i od ničega nastane problem. Talk talk talk.