Ja sam nedavno sastavlja više JYSK stvari. Prelagano je sve i dosta intuitivno. Ka da speedrunaš "postajanje kompetentne odrasle osobe" any%. Imaš jedan manual koji je proša više egzistencijalnih kriza nego ti sam. Nema teksta--samo jasne ilustracije. Nikakvi hijeroglifi ka šta ih IKEA nekad zna imat.

Ako sastavljaš nešto veće, možda ćeš prvih deset minuti preispitivat svoje vlastite životne odluke koje su te dovele do toga, ali stvari brzo kliknu. I JYSK ima onaj zadovoljavajući tunk kad stvari sidaju na svoje misto. Dobar đir.

Doduše, ja sam ima jedan fizički obračun s malim noćnim ormarićem iz JYSK-a nedavno, ali u moju obranu, sastavlja sam ih uz paralelno gledanje Hajduka . . . nešto sam jednostavno mora udrit nogom.

k Ako sastavljaš nešto veće

4 u 1 zapravo.

Trosjed sa dodatkom za noge, stol i fotelja. Stol i fotelju ću lako. Ovaj trosjed vidim će mi oduzeti malo više živaca, ali polako ću.

Meni su veće stvari čak i lakše za spojiti, nego manje. Manji ormarići/obućari i slično su mi bili jebeniji X puta, barem sudeći po ovim instrukcijama.

Šteta da se pretvara u eure kad kliknem na igru.

Na poslu san di tresu strojevi sami od sebe…tako da nisan osjetia..

To za potres mi frend napiše dal sam ga osjetil u ZG? Nisam ni znal do maloprije. Čak se sad malo sjećam da je nekaj bilo u to vrijeme ali mislio sam da to meni neka manja vrtoglavica jer ih znam imat ali to je ipak bil potres.

herc Nisam nista osjetio doduse bio sam u autu mozda zato 🤷‍♂️

herc Sve ok?

iskr nisam ništa ni skužia, tek maloprije pročita šta je bilo. još sam ja gleda film u tiho s curom na kauču u to vrime . . .

Culo se jebacki prvo sitan onda jaki.

Dosta susjeda izletilo van na cestu

Zero

Santorini može zaboraviti na turiste ove godine.

Prijatna vam kafica

Ovo me zabolilo

Heat

Sumamed nakon 3 dana uzimanja ima određene nuspojave.

Heat ja gledam zasto mi zero 6 put salje notifikacije na isti post. Zna mi se desit da idem postat i pise greska i posta 3 put. XD nije prvi put ali je prvi put da nisam skuzio.

fensisuperstar ja gledam zasto mi zero 6 put salje notifikacije na isti post.

Skroz slučajno.🤡