Blebletaonica 3.0
- Uređivano
Zero Đe prase je?
Više nigdje :-D to je Miro demoliro.
Edit: jebate kako sam od dve koke uspio vidit prase sunce ti jebem.
Edit 2: jebate to nisu koke to su patke neke.
Sretan Božić ekipa, nadam se da svi uživate u današnjem danu uz obilje svega
- Uređivano
chono ok je fotka. A sa fotićem bi morao jako dobro fotkat i onda obradit. Ako hoces posalji mi na wapp hq pa cu probat enhansat :-D
Raziel Pišem danas.
Odlično operacija prošla, iako su mi morali odlomiti dio kosti kako bi pomjerili hrskavicu. Kaže doktor da imam jake kosti, pa nije mogao preko jedne rane da otvori i sinus i sredi devijaciju kakav je bio dogovor, već mi je cistu izvukao poviš gornjih zubi ispod obraza. Bolova nema (analgin dobivam već svako malo kroz braunilu), s tim da me ovaj tufer već pomalo ubija. Pokušavam da spavam, ali ne mogu nikako disati na usta. I grlo mi je od operacije oteklo, pa kad dišem, počnem se gušiti. Već vidim da će mi ova 3 dana dana biti pakao dok ne skinem tufere i ne osjetim zrak kroz nozdrve. Nikad u životu nisam disao na usta.
Konci su razgradivi, s tim da zbog ove rane u ustima ne osjećam nikako gornje zube, utrnuli kao da nisu moji.
Bit će ovo duga noć, srećom u 8 ujutro me otpuštaju kući.
@fensisuperstar ova sestra što je zadužena za mene u noćnoj smjeni kao da je bliznakinja onoj miss pam kojom te spammam na insta (ova jedino što manje atribute ima). Pomislio sam da će Sveti Nikolinjo i mene obradovati, ali nisam te sreće. I ove tufere nabijem.
Provjeri ti da nemaš negdje trag ruža dolje :-D
Korisnici koji su dali najviše glasova u posljednjih 7 dana:
- @champion1 | 219
- @StarFox_N | 119
- @klinjo | 105
- @Torgue | 83
- @TITANXIS | 67
- @fensisuperstar | 59
- @Fenix | 58
- @ZigguratVertigo | 52
- @somethingwrong | 42
- @jeedah | 41
- @Prika | 41
- @Tzereen | 40
- @Zero | 38
- @f_i_c_o | 37
- @dormin | 36
Korisnici koji su dali najviše reakcija u posljednjih 7 dana:
- @klinjo | 152
- @fensisuperstar | 120
- @solidmerlin | 100
- @champion1 | 80
- @Torgue | 73
- @Zero | 52
- @Heat | 49
- @Fenix | 46
- @StarFox_N | 43
- @somethingwrong | 41
- @jeedah | 39
- @chono | 39
- @Solid_Snake | 38
- @Flipper | 36
- @milicevic87 | 35
Ovaj post se generirao automatski.
Želim ti brz oporavak
Što se zove vrtić kad se ne vrte tamo?
@Raziel šteta brate što su te operirali. Ja ti htio pustit poklon pod bor ali nisi u stanju sad jbga primit taj poklon.
:-D
To je moderni pravi zagorski deda mraz koji čak lepega malega avteka ima umjesto sobova i onda kuka kak ne stigne svoj djeci na vreme stići.