yakuza_stinger Ja što god kupim, dođe na vrijeme.

Pa jbta znaju da frendove koji su ti dragi divljački šamaraš po klubovima. Ne žele saznat kaj se desi dostavljaču kad kasni.

:-D

Počel je kuglolov na NOVA TV kao nagradna igra koja je pokrenuta prije par godina uoči Božićnih blagdana. Povremeno se pojavi božićna kuglica sa kodom kojeg skenirate unutar aplikacije NOVA TV i u igri ste a jedna od nagrada je Vivax telkač a ujedno je i jedan od sponzora.

Isplati se lovit kuglice.😀

Flipper In-Time ju je kao pokupio još 10.12. Bolje da se zovu Out Of-Time.

Znači 10 dostava, savršen delivery. Preseli u Kutinu, zna me lik koji vozi 😃

Ne da mi se ni tražiti grupu za prigovaranje i cendranje pa pišem kratko ovdje.

Znači, od travnja/svibnja, ova godina je govno na kub. Baš mi je dosta. Treba mi odmor. Je, bio je divan osjećaj uzet ključ i uć u stan 17.09. ali skoro sve ostalo u kurcu.

Između ostalog, @buz će bit sretan. Ostao sam bez auta. Majstor mi ga je sjebo. 5 i pol mjeseci je kod njega. Muljo me, lagao, izbjegavao i sad napokon priznao da je sjebo auto i ostao sam bez njega. Nudi mi 2 soma eura za otkup.

Tzereen Eto, svako zlo za neko dobro. I ja sam bez Peugeota skoro 5 mjeseci i lakše se diše.

Tzereen auu, pa baš kita. Koliko je vrijedio auto, na stranu što ga je sjebao. Bit će da je uračunao sate rada

Meni je bivši majstor sjebo gornji dio glave motora na starom autu. Naravno da je odmah priznao.:sarkazam: Mehaničari znaju biti čudo.

Uhhhhh, koji auto i jos vaznije koji majstor da ga izbjegavamo 😂

moschus Peugeot 207. Iz 2007.

Moj mali vjerni bombončić… više ga nema.

Ali svaki jebeni majstor s kojim sam imao posla u ovom periodu me u nečem sjebo ili je sjebo stan, auto, zid, prozor, struju, grijanje.

Plus me već tri put u par mjeseci rezali na leđima.

Baš mi se ništa ne da trenutno. 😀😀

Giphy - jerk off tv land GIF by #Impastor

Nikad naručia otamo pa evo ni sad ali za ovo mi je jedino Temu izbacia šta sam tija a da nije tipa 100+ eura

Tzereen uć u stan 17.09.

1. 9. 2013. sam ušao u stan, 17. 9. 2016. sam se oženio, 17. 9. 2021. sam bio kum na vjenčanju i još nešto imam na taj datum, ali više ne znam šta. Bogami kako vidim neki poseban dan. 😃 Možda se 17. 9. ne znam koje godine i rastanem ili umrem kako stvari stoje.

Svakako imaš podršku da prodaš Xbox i rastaneš se s Microsoftom.