- Uređivano
yakuza_stinger Ja što god kupim, dođe na vrijeme.
Pa jbta znaju da frendove koji su ti dragi divljački šamaraš po klubovima. Ne žele saznat kaj se desi dostavljaču kad kasni.
:-D
yakuza_stinger Ja što god kupim, dođe na vrijeme.
Pa jbta znaju da frendove koji su ti dragi divljački šamaraš po klubovima. Ne žele saznat kaj se desi dostavljaču kad kasni.
:-D
Počel je kuglolov na NOVA TV kao nagradna igra koja je pokrenuta prije par godina uoči Božićnih blagdana. Povremeno se pojavi božićna kuglica sa kodom kojeg skenirate unutar aplikacije NOVA TV i u igri ste a jedna od nagrada je Vivax telkač a ujedno je i jedan od sponzora.
Isplati se lovit kuglice.
Ne da mi se ni tražiti grupu za prigovaranje i cendranje pa pišem kratko ovdje.
Znači, od travnja/svibnja, ova godina je govno na kub. Baš mi je dosta. Treba mi odmor. Je, bio je divan osjećaj uzet ključ i uć u stan 17.09. ali skoro sve ostalo u kurcu.
Između ostalog, @buz će bit sretan. Ostao sam bez auta. Majstor mi ga je sjebo. 5 i pol mjeseci je kod njega. Muljo me, lagao, izbjegavao i sad napokon priznao da je sjebo auto i ostao sam bez njega. Nudi mi 2 soma eura za otkup.
Tzereen auu, pa baš kita. Koliko je vrijedio auto, na stranu što ga je sjebao. Bit će da je uračunao sate rada
Tzereen ja bi to na sud i ćao.
Meni je bivši majstor sjebo gornji dio glave motora na starom autu. Naravno da je odmah priznao.:sarkazam: Mehaničari znaju biti čudo.
Uhhhhh, koji auto i jos vaznije koji majstor da ga izbjegavamo
champion1 haaaa, sad ih bude i država jebala! evo ti onlyfans contenta .
Uzea bi nećaku za Božić, među ostalim stvarima, neku igračku/ maketu ala:
https://share.temu.com/DzHgbq5ARHA
Ali da je baš C klasa, interna je šema. Prekasno je za naručit a nemam pojma di bi to moga negdi kod nas nać.
Nikad naručia otamo pa evo ni sad ali za ovo mi je jedino Temu izbacia šta sam tija a da nije tipa 100+ eura
Našao sam @wooddiebone a
Svakako imaš podršku da prodaš Xbox i rastaneš se s Microsoftom.