Blebletaonica 3.0
- Uređivano
žene igrači i žene na internetu su urbani mit.
wooddiebone Barem i prljavi kežuali koji slažu ove memove svrstavaju unaprijed AC Shadows u loše igre. Ima nade za gaming.
wooddiebone kako u jednoj slici raspizidit apsolutno sve strane
- Uređivano
Da, ovo je baš teški bait slika. Prvi red još ajde, mislim si neko samo ima viška vremena, onda sam vidio TLOU2, reko nejde mi hejt TLOU2 i chill stav oko woketa nikako skupa, al Witcher 3 je sve pojasnio
Izletilo mi na fejsu sa grupe Disco Elysium Cunoposting.
Slika je čista istina
- Uređivano
Bila bi da ovaj New Vegas nije u krivoj koloni (ne, ne ide lijevo).
- Uređivano
voltriz pošto su to pekare, još (pretpostavljam) možeš uzet u obzir koliko stranaca sad radi za niske plaće, i taj spread u zaradi je još i veći.
Da su to samo pekare, marketi, restorani, fast food je u istoj ravni
Miro Same. Ali očito druge to ne dira. Već 2 godine skoro kućna kuhinja, pekara samo za kruh iako i njega sami znamo napraviti. Treba dić sve duplo i opet će ići. Baš jučer bilo na vijestima kak su pekare morale kruh poskupiti jer eto, sve je skuplje. I onda masovna zarada koja govori da lažu.
Pa kad su pribacili 1e = 1kn
A bogami to nije tako
Prije su digli nesto po 1kn max u pekari i bilo bi pobune sad digne 50centi i to je kao sitnica
Tu se i ne radi o tome da nemogu da neman love negi necu iz principa.
Jebeni đir u fast food je sad 50e a to me doma ispadne max 10e
Ja cu rađe kupiti sebi igru za 50e i gustati nego dati to u posrani fast food
A triba reci i da naravno uzimaju sve sto jeftinije
Znaci doma uziman sve provjereno u pravoj mesnici da bi isa u restoran jesti meso iz pivca i to pretplatiti barem 500%
Nece ici
Miro Tu se i ne radi o tome da nemogu da neman love negi necu iz principa.
Točno to.
Miro A triba reci i da naravno uzimaju sve sto jeftinije
Mene ovo ubija. Ajde, digli su cijenu za euro, dva. Naručim, dobijem manju porciju i nekvalitetnije sastojke. Šta je z glavom? Neću punit džepove takvih ugostitelja. A takvi su redom svi.