prayer pa komentirate Metroid Prime 4 i kako Nintendo sekira @resident_evil jer navodno igra loše izgleda, a ja kažem da već MP Remastered izgleda odlično, a ovo će još bolje. Valjda si toliko mogao iščitati na šta mislim, ali evo pojasnio sam ti.
Onda igrate Sony sad dad igre sa napucanom grafikom i woke pričom, a Nintendo očito onda nije za takve jer, fala dragom bogu, ni ne pokušava to biti.
Svaka jebena tema, posebice kada se radi o Switchu, se vrti o jebenoj grafici.
To što je Metroid Prime prva 3D metroidvania igra bez koje možda nikada ne bi ni postojale DNS igre tipa Dark Souls ili bi sasvim drugačije izgledale te činjenica da je Retro studio izvukao čudo iz remastera iste te igre gotovo dva desetljeća kasnije i da je igra i dan danas igriva gotovo kao i prvog dana kada je još na GC izašla je očito nebitno, jer eto grafika je kao na PS3.
Onda još pročitam one gluposti u elden ring temi za zastarjeli gameplay i shvatim da je bolje kada ne zavirim dulje vrijeme na forum jer se samo nasekiram.
Tako da pozdrav dečki i Dabog da vas Nintendo i dalje sekirao, a mene veselio svojim fantastičnim igrama kojima je ono najbitnije, a to je gameplay, u prvom planu.
I da, Donkey Kong Returns HD je sve što sam htio i veselim se toj igri više nego ijednoj nadolazećoj poznatog datuma.