Odigrao prvi dungeon, za sada samo pohvale za inovacije koje su uspjeli izvesti čak i nakon 30+ godina!

Kako ne mogu podnijeti ovaj vizualni stil, a igrao bih jer vidim da hvale igru.

maverick

Meni ti je ovaj 2D stil najdraži oblik igranja u serijalu. Mnogo sam sati proveo sa old school Zeldama tako da mi je ovo baš što mi fali!

densetsu pa isti engine koji očito ima problema u samom kodu. Nema tu pomoći. Ali to ionako nije tip igre gdje će to puno smetati.

Zamislite Link's Awakening Remake da je bio u stilu onog opening filmića. GoaT.

densetsu

Haha malo puno, jučer skinuo i rokam na Steam Deck. Imaš 3 FPS moda, jedan je 30, drugi 45 i zadnji 60. Ovisno gdje si se igra prebacuje iz jednog u drugog. Ali je toliko dobra i zabavna da sam preko toga prošao skroz! Ima dosta mehanika iz BOTW u samoj igri što me baš iznenadilo. Ovo bi kako se čini vrlo lako mogao GOTY biti.

maverick Sadržaj iznad forme. Zelda je Zelda, ovaj put doslovno.

Nego, odigrao sam Link's Awakening DX i sad nisam pametan, ići na remake ili ovo…

A jebenti jos nisan stiga pokrenuti

Sutra cu valjda krenuti

Miro

Ja sam posudio ipak Switch od frendice. Igra se vrti ko kurac ali opet bolje nego na Steam Deck. Ima modificirani Switch pa sam ga overclockao i dosta bolje radi. Ono igra je fantastična, i šta se mene tiče može imati potato grafiku ali daj mi samo konzistentne performanse, nadam se da to nije nešto pretjerano puno za tražiti.

chono

Vrlo rado da imam komp sa sobom, na godišnjem sam u HR do 12 mj i jedino što imam sa sobom je PS5 i Steam Deck 😢

A šta sad i ovo moram odigrati… Pleme ti hebem, igre se samo slažu

Ja krećem s igrom idući tjedan budući da izdanje s preorder bonusom (poster i naljepnice) kasni u dolasku. Bila je opcija da mi pošalju igru za danas, ali bez bonusa, no ipak ću pričekati još malo. Ako išta, barem imam vremena da završim The Plucky Squire.

Riješio drugi dungeon! Za sada igra fantastična, svako malo pokušavam nešto novo napraviti sa Echoes i nove načine kako savladati neprijatelje, ironično najlakši načini su i najjednostavniji. Drugi boss fight je bio napet!

prayer Jel te smeta framerate? Ne znam da li da nabavljam ili da čekam novi Switch.

prayer

Ja upravo probao na Steam Deck, vecinom je 30fps zakucan, nekada padne na 28. Igraj se malo sa postavkama

ikral A smeta, ali imam modificirani Switch pa sam ga overclockao i radi dosta bolje. Moja preporuka je da kupiš sada i probaš, ako smeta staviš sa strane i čekaš Switch 2. Iskreno, čak i sa lošim framerateom da nemam druge opcije bi ju igrao, zbilja jako dobra igra i pravo osvježenje u franšizi. Dungeoni su super riješeni i riftovi budu jako zanimljivo posloženi sa dobrim tajnama. Questovi su također zabavni iako jako bazični.

voltriz

Ma sredio sam da radi OK i na SD, skineš PowerTools i isključiš SMT. Zna FPS ići i do 80 ali nije stabilan, a sa 30 baš i ne mogu igrati, nije mi baš responzivno koliko bih htio da bude.

10 dana kasnije

Evo napokon pokrenuo i sve super ali onda nakon prvih 10min sam dosao do dvorca i na ovako velikoj televiziji je neigrivo.

Boli glava kako trza pa bude mutno