• Gaming Vijesti
  • Miyazaki kaže da je OK gledati vodiče dok prelazite FromSoftwareove igre

Pročitaj na portalu
Članak

Miyazaki kaže da je OK gledati vodiče dok prelazite FromSoftwareove igre

U razgovoru za PC Gamer, FromSoftwareov Hidetaka Miyazaki priznao je kako studio ima puno prostora ne da olakša svoje igre, nego da organski pomogne igračima u smislu da im olakša igranje savjetima. Do onda, ako se ikada odluči na takvo nešto, ok je da koristite upute drugih igrača na internetu.

Ne samo da je ok već je i nužno za neki prelazak u kojem nećeš faliti otprilike 69,96% opcionalnog sadržaja, lol.

Da ni pomoći sa strane nebi nikad Bloodborne pokrenul. Zapeo odmah kod onog vuka na samom početku. Jebote nisam znal kak ga ubit. Rekoh tada ma koji kurac od igre, stave ti odmah nekog ogromnog vuka a nikakvo oružje nemaš. Onda vidim na yt da golim rukama se boriš.

Nisam nikad igrao prije takve igre i nisam znao kako se igraju. Požalio sam u taj čas i taj bloody borne kaj sam ga uopće išel kupovat. Malo pomalo igra uz silno umiranje i ponavljanje naučila me šablonu.

Svejedno nisam ju nikad završio jer mi je bilo pomalo dosadno i mučno prelazit čitav dio do bossa u katedrali koji me na kraju i ubije pa odustal.

Atmosfera je zaista odlična ali jbg nije to za mene, takve igre.

naravno da je ok, kad ju ni on sam nebi mogo prec bez pomoci

TITANXIS meni je prva FromSoftwareove igra bila bloodborne. koliko sam se ja živcirao u samome startu. bilo je psovanja, bacanja đojstika,igru brisao iz konzole. a kad sam se ohladio, ponovno je instalirao i opet krenuo. sada sam ovisnik o FromSoftwareove igrama. svake godine radim reprizu igranja.

evo sad sam na dark souls hd remasteru. u toj igri najviše mrzim katakombe i onaj mrak. ne vidiš prst pred nosom. onim jadnim kosturima stalno moram lomiti kosti. polako mi ih je poćelo biti žao(to ih sigurno boli).hehehe.

mika

Uzmeš onaj cvajhander iza groblja odeš dolje i propucaš prvog bossa. Ako ne padne mask of the father restartaš igru :-D

GIANTS GIANTS GIANTS BECOME UNSTOPPABLE

Dojma sam da je Hidetaka Miyazaki skriveni sado mazo psihopata koji je redovno tukao djecu, ženu i komšijinog kera, čim je došao na ideju da nam kreira igre ovakvog tipa.

Sad nas još i jebe izjavama da je ok da gledamo vodiće dok vršimo lični mazohizam prelazeći njegove uratke.

Odvadi malo Hidetaka.

Raziel igre nisu teške, samo igraš krivi builld.

@Soul big čača!!!!! U v i j e k.

I pravilo.broj 2

Svaki pravi muškarac pušta tarkusa u solo 1v1

fensisuperstar znam za to oružje. s a tim mačem sa i završavao DS nekoliko puta . ali ako se uspije dobiti

Black Knight Greatsword e onda raspašoj do jaja. i upravo sam završio DS. Sad idem vidjeti dali mi je elden ring u NG+ ili nije. ako nije super,ako je e onda sam najebo.