Još uvijek prelazim ovu divnu igru, trenutno sam u Actu 3, 70+ sati. Mogao bih ići na kraj, ali ne budem tako skoro. Igrin svijet je sad posve otvoren, pa još i dalje s guštom otkrivam i istražujem prethodno nedostupne lokacije. Kako je igra odmicala, tako mi je postajala sve bolja. Likovi su mi sad prilično jaki (75-80 level) iako i dalje nailazim na nešto žešće protivnike, a neki koji su ranije bili danger sad više i nisu. Uglavnom koristim all girl supergroup, a ponekad igram i s ostatkom ekipe da ne bude prevelike razlike u levelu razvoja. Dodge i parry defintivno su dobar začin borbe (podsjetilo me na Sekiro), jer da je isključivo na poteze mislim da ne bi bilo u tolikoj mjeri zanimljivo. Dizajn lokacija je izvrstan, relativno linearna područja, ali s dobrom dozom raznih sporednih puteva, prečica, skrivenih zakutaka i sl., što me podsjetilo na Souls igre. Glazba je izvrsna (ne bi me čudilo da na GOTY nagradama dominira u toj kategoriji), a i vizualni dojam je jako dobar, definitvno specifičan. U početku mi je ponekad znalo biti "blještavo", ali isključio sam u postavkama većinu grafičkih opcija, pa sve izgleda prirodnije.
Što se mene tiče hvalospjevi su ovaj put opravdani, pa svaka čast na "bjeguncima" iz Ubisofta na odličnoj debitantskoj igri.