Clair Obscur: Expedition 33
Vikend, 4 dana sam slobodan, ima da je završim. Sad preko tjedna me i žena tjera da igram ali budem zgažen poslije posla da niti jedan dodge/pair ne odradim kako treba pa se samo naživciram.
Nego, dal vi farmate XP sa respawnom enemisa kad imate priliku?
Najjača ekspedicija u povijesti.
Ovi ljudi dobro da su otišli iz Ubisofta.Kad jednom smrkne drugom svane.
Goty 2025 lagano,bez neke dileme.
I da,onaj što je stavio Simona u igru zasluženo je dobio otkaz u Ubisoftu,vidi se.
Muziku od 8 sati u igri skladao neki čmrljo koji svira klavir i akustaru kao da nema sutra.
Sve je nerealno i nadrealno oko ove igre.
Tijekom 100 h koliko sam igrao,svako malo sam se pitao kako je ovo moguće od nekog indi studija?!
Dobro je,ovo će pokazati i drugima kako se radi igra i otvoriti neke nove vidike, gejming s ovom igrom ponovno ima svijetlu budućnost.
Nije sve u zaradi i reciklaži,neke igre su i za gejmere,ne bi vjerovali.
Završio i NG+.Projurio kroz priču za cca 6 sati bez istraživanja.
Vrhunska igra,i nije mi bilo žao dat pare za 80h igranja.
Završio sam i…genijalno. Za mene igra godine a vjerojatno i dulje
Prvi 9999 damage Act I - Maelle je imala čast, niti ne znam šta se sve buffalo. Sad to već ima smisla malo više, nemam onaj osjećaj da me baš svatko na koga naiđem može lako srediti.
Gustav, Luna i Maelle, mislim da je to trio kojeg se držim do kraja igre, ne znam, kako ste vi sa družinom?
Maelle mi skida sve dole iz Vir. stance a Luna baca stains i marks te heal naravno. Gustav kad se naljuti sa critical odreže pola HPa ekipi.
Nisam mogao odoljeti, pa usporedno sa zadnjim Dragon Ageom redovno igram i ovu igru. Trenutno sam došao do Esquiea, likovi su mi na lv. 15, a imam i solidan broj pictosa. Borba je jako dobra, uvijek malo neizvjesna, ali rijetko kada gubim. No, svakako mi nedostaje mapa svijeta. Iako nije strogo otvoreni svijet, ima dosta lutanja sporednim stazama, pa vidim da će biti potrebno bilježiti na papir propušteno kao u ranijim vremenima gaminga.
Došao do Simona jučer. Probao jednom. Vidim da će ovo bit zabavno. U drugoj fazi napada valjda 15 puta po krugu i svaki napad ubije lika, trajno ako slučajno dobije 2 kruga za redom.
Igrat cu se malo veceras sa buildovima, imam jos par lokacija za istrazit prije toga, par journala za nac i par onih skrivenih gestrala.
Ja zadnjih 5 dana samo istražujem uokolo, rješavam kaj mogu + endless tower.
Negdje oko 73-eg levela sa sa Maelle.
Taman riješil sve likove do levela 7, mislim da ću ić završit story.
Ja sam mu jučer skinuo jednu trećinu u drugoj fazi iz prvog pokušaja. Presložio sam prije pictose i obavio još par side stvari, sad mi Maelle radi preko 6 milijuna po udarcu, u prvom pokušaju je oko pola milijuna. Moram još malo farmat da mogu equipat na nju preostale pictose za damage pa probam ponovo.
evo prošao, malo više od pol sata, 3 pokušaja. Drugi put sam bio jako blizu, ali na nekih 5% hp-a mi je izbrisao cijeu ekipu, a drugi tim mi nije imao složene skillove