Tuhy "Generational leap in action gaming" mislim da bi ovo bio najbolji opis. Da najave novog Ninju Gaidena, možda ne bih bio tolko nabrijan kao na ovo. Pogledo sam već 3x ovaj video i meni je ovo perfekcija.
maverick Flipper ocito je da neće biti tesko kao Sekiro ili prve dvije Gaiden igre. Te igre su te većinom bacale u 1 v 1 borbe, posebice Sekiro jer kada imaš vise protivnika od jednom postaje vrlo teško. Ovdje to ocito nije slučaj i mislim da ce bas biti težinom tu negdje kao Wukong i zadnji DMC koji je na normal bio kaka.
resident_evil Prije nego sam pogledao novi trailer pogledao sam prva dva. Ovo će biti brutala od igre! Nadam se da će ovo izaći na jesen 2025.
Picek resident_evil po najavama na netu piše da izlazi tek na jesen 2026. osim ako se nešto nije promijenilo zadnjih dana.
foggy Nek ju dobro ispeglaju, srede dobar exploring i akciju. Moze i 2027. van sto se mene tice, samo da valja
resident_evil Da da, svakako želim exploring. Ne mora biti ala Ragnarok ali barem da imam malo odmora od predivnih borbi i bosseva koji me čekaju.
Snakedoc Pratim, nadam se da bude dobra igra. Zapravo ta, Where Winds meet, The God Slayer, Twelve Shadows, Wuchang… Ima ih jos, ove mi se čine dobre..
Miro Ajme doden u topic da vidin o cemu se radi i onda vidin koga… Tuhya kako se raduje igri A svi znamo da ce ovo odigrati za nekih 15g kad dode remaster za ps7
solidmerlin Malo zamara ovaj azijatizam u zadnje vrijeme Yotei Ronin Wolong AC Shadows Nioh 3 SH f PBZ Wu chang Wu kong
DarkPunisher Ne ne, ovo nema pravo ovoliko kul izgledati. Necu vise nista gledat, rodil sam se za ovu igru.
Tuhy Just take my money. Ne samo da je gameplay level iznad svega dosad (ovo će i Ninju nadjebat samo tako) nego još i stvarno dobro izgleda. Od detalja, i dalje me fascinira da prilikom bloka imamo animaciju blokiranja skoro svakog pojedinog udarca. Ima i opcija da držimo neprijatelja ko štit, te drugi shooteri pogađaju tog jadnika kojeg držiš. Onaj finisher nad onim smradom koji puca po tebi je sadistički zadovoljavajuć 🤩
resident_evil Ne mogu još skužiti koliko će biti teška. Stvarno se nadam da neće biti u rangu Soulslike igara jer baš želim old skul akcijsku hack and slash avanturu. Po svemu viđenom do sad ovo baš izgleda brutalno zabavno i nadam se izlasku na proljeće 2026, taman mjesec dana prije GTA VI.