Fenix herc EDIT: Bravo za uvodni govor! Kada se pročulo koliko naplaćuje minutu prikaza čak i tim indie developerima, meni se činilo više kao u zadnji čas sklepan PR
Deadwalker Što se tiče uvodnog govora, vidim da se sjetio ranijih kritika 🙃 Inače Lego Horizon izgleda mi prezabavno, super da dolazi day one na PC 😃
herc Deadwalker super da dolazi day one na PC Ugodno sam iznenađen! Mislim da ću čak i uzeti day one!
prayer Horizon izgleda vrhunski, ali mi se ona zombiji igra činila isto bolesno dobrom pogotovo jer sam sucker za co-op igre. Inače, Horizon je prva Sony igra da nije live-service i da dolazi day one multiplatform jel? Mislim Sony je izdavač tu?
prayer Deadwalker Meni taj SW niti smrdi niti miriše. Skroz sam ravnodušan prema njemu, ali poznavajući Ubisoft i njihov način izrade questova brijem da će ovo biti grind-fest od igre.
prayer Deadwalker Ma lako kako izgleda, bitno što će napraviti sa gameplay-om. Moglo bi biti super ali njihove igre uvijek uzmem sa velikom dozom opreza.
Deadwalker prayer ja sam utukao u Valhallu preko 140 sati tako da ću se povući iz ove rasprave oko gameplaya 😃