Tuhy Serijal sa Xboxa koji me najmanje zanima. Gearsi il Forza (pa i Fable) bi bili day one. Od Halo sam igro trojku i gameplay mi nije sjeo. Možda bi trebalo dat šansu, al eto…
foggy ikral Prešao prvi, drugi mi bio dosadan, tako i ostatak serijala. Gearsi su bolji. Takodjer, prvi sam odradio u jednom dahu, bio je genijalan i inovativan u to vrijeme, a kad sam probao dvicu samo sam je fino ugasio nakon par sati.
mirkunjaaa ikral Drugi dio jedno 3 puta bolja igra. Vjerovatno najbolja u serijalu 🤷♂️ Ali svako ima svoj ukus 🤟
TITANXIS Od svih HALO igara ja sam odigrao prvu i to samo njezin demo koji kratko traje i meni je bio lako dostupan. Tada je igra uz pojavu nove konzole na tržištu izazvala pravo čudo i novitet. Pisalo se o njoj naveliko a par god. kasnije me privuklo da odigram nešto o čemu je nastala tolika buka pa makar demo. Pošto ne volim nikakve pucačine iz prvog lica nisam igrao punu verziju.
Zero Šteta, dvojka je izvrsna, meni osobno i bolja od jedinice, ali možda je i do toga da mi je prvi Halo bio dvojka, dok se jedinica odigrala na PC-u.
ikral mirkunjaaa Još ga imam, i to steelbook edition, tako da se uvijek stigne promijeniti mišljenje.