Soul Tuhy Pa bio si potpuno upravu, ja sam cak razmisljao promjenit na nasoj igri i stavit X ili cisto na Albaniju nakon sto sam sastav vidio, ali nisam imao srca. Ljudi su previse podcjenili Albance, kao da nisu gledali tekmu protiv Talijana…
Zero Soul Ljudi su previse podcjenili Albance, kao da nisu gledali tekmu protiv Talijana… Ja nisam skoro ništa ispratio, priznajem. Inače ne bih stavio dragocjenog FFA jokera na naše.😭 Gordone bote, resetiraj sve!
sandidam Dalić čuo za krila samo na pticama. Ovo guranje igrača na njihove neprirodne pozicije samo zato da bi igrali je u rangu NBA Live 2005 kad bih stavio Bryanta na playmakera jer mi je njegovu poziciju već zauzimao McGrady. Nažalost nit je Majer Bryant nit je nogomet NBA Live. Bez većih promjena teško do nečega.
TITANXIS Ma nije ni Dalić baš svemu kriv. Repka nam se pretvara u pičkastu repku. Bolje cure igraju od njih.
TITANXIS nek uvedu pravilo da jednom po utakmici se može dovest na teren igrača iznenađenja i da nema dobnog ograničenja i uvjeta da to mora baš biti nogometaš ili neki bivši ali da zna nogač, pa neko može i iz publike ak je uvjeren da bi dobro odigral.
Fenix Moram se ispricat @chono ✅ Ubij Srbina kad ne igra Srbija ✅ Balkljada ✅ ZDS Opet će se gusta magla spustiti