chono Fenix kako si tvrd ponekad. Vidis ovu crnu mrlju na tribini? To je navijacka skupina, ne mozes falit
Fenix chono tu si me iz nekog razloga ovo jutro odlučio doslovno tumačit i jebat zbog šačice navijača, kad je svatko tko je to želio razumio o čemu pričam. "Pravo" organizirano navijanje velikih navijačkih skupina na velikim natjecanjima završilo je tamo 2016. Oni više ne dominiraju na tribinama ni u fan zonama i već toliko vremena imamo "normalnu" navijačku kulturu Neka sam i u krivu, ionako nebitno. Završio sam s temom
Zero Poništen gol, lol. Baš alibi momčad, veliki za male utakmice…čak niti to kad stvari postanu ozbiljne.
Brijac Soul pao mi pravi listic koji se vrhunski drzo jos od petka Baš sam htio reći dobro da se ne kladimo za pravo 😆
Miro Jeben vas sve redon sto nevolite reprezentaciju Jeben vas sve redon sto navijate za klubove I jeben vas sve redon sto ste pokupovali dresove pa sad ja neman di dres kupiti Osvojiti cemo picke ovo laganini
Brijac Tuhy Jbte Mbappe, koji kurac mu trebaju takve gluposti… propuh. Da mu je bar crveni dao. Šta je napravio?