Nightyx Brijac ma nije to ni do Dalića ni do igrača, to je do navijača, zbog navijača smo prolazili, pogotovo ovih ispred malih ekrana
TITANXIS Hoće li bit brko na otvorenju? 😁 Ko i uvijek nadam se da budemo na tronu. Zamišljam Modrića kako drži zlatnoga peharčeka i spije si malo gemišteka (šampanjca).
Picek Jel ide tko u Njemačku na Euro? Mi idemo u Berlin od 13.06. do 16.06. Nismo dobili karte, al bit će fan zona i idemo se zajebavati, bit će dobra atmosfera.
Flipper @Brijac Brico, daj ubaci neki raspored/tabljicu u prvi post da znamo kad tko igra i kad treba dijete deportirati negdje. 😃
Crnipetarpogani Ja bih u favorite dodao Portugal a dark horde smo opet mi i Belgija. Mislim da su to dvije ekipe koje svi žele izbjeći a ako se malo zdrijeb otvori moze se opet nesto napraviti
Zero Super za pripremnu utakmicu s Makedonijom, Lovro je stvarno bio vrhunski. Tek s Portugalom ćemo vidjeti kako stvarno stojimo. Imam baš neki filing da ispadamo u grupnoj fazi, makar ni Španjolska ni Italija u ovom trenutku nisu nešto posebno bolje ekipe. Francuska ili eventualno Belgija je safe bet za pobjednika.
gusterko Poznavajući naš sklop vjerovatno ćemo briljirati protiv Italije i Španjolske a onda totalno podbaciti protiv Albanije, mislim da grupu prolazimo uzevši u obzir da 4 najbolje trećeplasirane repke isto idu dalje iz skupine. Kao svaki navijač nadam se što boljem rezultatu ali i da rano ispadnemo nije nikakva tragedija, mada bilo bi jako lijepo da se Luka oprosti sa medaljom sa Eura 😉
herc https://hrreprezentacija.com/grad-split-sokirao-hrvate-ne-vadimo-televizore-na-rivu-za-hajduk-pa-necemo-ni-za-neki-euro/ 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Blitz herc toliko o odluci konzervatora. Tog bojančeta cu jednog dana kad im prodje mandat i kad mi se pruzi prilika s neopisivim gustom spojit s podom, zbog nekih drugih imbecilnih epizoda, iako mu ni ova nije tribala.
TITANXIS Just one more day do početka ludila. Najradije bih prespaval taj period i probudil se na kraju da saznam ishod.
Miro Di cu dress uzeti najpovoljnije? U Nikea je 100e U sportvision iman 10% popusta pa je 90e Nasa neki ducan na netu https://www.nogometducan.com/hrvatska-gostujuci-dres-ep-2024-kratak-rukav.html Samo ovo je prejeftino da bi bio orginal
Fenix Jeličić: "Nemamo brzine jer nismo kolonijalna sila" "Stalno čitam analize i umoran sam od njih. Nemamo brzinu, dubinu ni izolacijske igrače. Nemamo jer nam je takva genetika, a nismo bili ni kolonijalna sila. Tko je brz u Španjolskoj? Lamine Yamal i Nico Williams. Francusku neću ni spominjati. A Jeremy Doku u Belgiji? Hoćemo slati djecu u Afriku, umjesto u Irsku?" Jeličić je ovako predvidio da će Hrvati zbog miješanja sa sve brojnijim migrantima iz Azije izgubiti na visini: "Za dvije godine u Hrvatskoj će biti 400 tisuća Nepalaca, ovih, onih...pa ćemo izgubiti na skok-igri" "S obzirom na podatke Hrvatske udruge poslodavaca, projekcija je da će za dvije godine kod nas biti 400.000 Nepalaca, ovih, onih... Ne da nećemo dobiti na brzini, nego ćemo izgubiti na skok-igri." Nije lijepo, ali čovjek je sve dobro rekao 🤣