Zero Soul Ljudi su previse podcjenili Albance, kao da nisu gledali tekmu protiv Talijana… Ja nisam skoro ništa ispratio, priznajem. Inače ne bih stavio dragocjenog FFA jokera na naše.😭 Gordone bote, resetiraj sve!
TITANXIS nek uvedu pravilo da jednom po utakmici se može dovest na teren igrača iznenađenja i da nema dobnog ograničenja i uvjeta da to mora baš biti nogometaš ili neki bivši ali da zna nogač, pa neko može i iz publike ak je uvjeren da bi dobro odigral.
Fenix Moram se ispricat @chono ✅ Ubij Srbina kad ne igra Srbija ✅ Balkljada ✅ ZDS Opet će se gusta magla spustiti
chono escoban pa i ne bas, najvise ocjenjeni igrac kod nas trenutno sa 8.1, ja neznam gdje ti gledas i sta gledas
escoban chono Da po Sofiscore di ta ocijena neznaci nista, Krovinovic ima 7,4 u prosjeku tamo a ja neznam kad je odigra dobru utakmicu… Mordic danas jedan od losiji igraca isto kao i proslu tekmu
chono escoban covjek u 96. u 39. godini vuce kontru za 3-2 i fauliraju ga. O cemu ti pises dio kan. Kakav Krovinovic u onoj seljo ligi. To i je problem, to stanje uma, nemate ni zrna optimizma u sebi
escoban chono Covik samo smeta, nije nista napravio, prestar je nije mu ovo Real di ce drugi pokrit njegoce nedostatke. Realno neocekivam nista od njega osim jednog bljeska ubojiti pas ili sut za gol.