Euro 2024
Kad bi mi bili pravi barem ovu zadnju tekmu sa Italijom se može itekako igrati, problem je i u tome što mi igrači djeluju kao i da sami ne vjeruju da mogu nešto napraviti. Kakav god Dalić bio što se tiče taktike ( nikakav i to oduvijek tvrdim ) pod njim nas je uvijek krasila vjera da možemo zabiti i pobjediti čak i najjaču reprezentaciju pa ako treba i u sudačkoj nadoknadi. Ovaj turnir kod nas to jednostavno ne vidim mislim da su neki igrači poprilično svjesni da fizički jednostavno ne mogu i to izaziva kod njih još veću nervozu i frustraciju. Držim se za onu najmanju slamku nade da će nas debelo posrati protiv Talijana (neki crveni njima ili neke kardinalne greške obrane ) pa da ih dobijemo makar 1:0 i odemo u knockout fazu i više od toga mi ni ne treba……….
To im možda AI radi te reklame. Pobrkal je slične zastave samo naopak poredane boje
Nekad je bilo zabune jugozastava Slovenije sa bojama je bila ista Slovačkoj pa su zbog toga često govorili za nas jugosloveni umjesto jugoslaveni. Kaj zapad zna, slaveni su njima svi isti kurac, južni, sjeverni.
Slovačka je izokrenuta Srbija i obratno.
Slovaci poslali drugu ekipu nakon poluvremena? Koji raspad, a tako su dobro krenili.
Ajmo narančasti!!
- Uređivano
Dobro prvo poluvrijeme afričkog kupa nacija.
Ja dobijem proljev kad vidim koliko se suci trude da Francuzi ne izgube utakmicu.
A jbg, bio je ofsajd.
Od spektakla dobili kurčinu od utakmice
Odlična utakmica za sve prave ljubitelje soccera, ko F1 utrka u Monaku.
Moze li netko uzeti mikrofon ovom retaju?
Jučer Nizozemska vs Francuska
Prva utakmica na Euro 24 bez gola
TITANXIS sto put zanimljivije prvo poluvrijeme Gruzije vs. Češke nego ta sinoćnja.
Stavio sam na Gruziju i onda onaj klošar u 95. promaši zicera…