Sljedeći tjedan u petak otvaraju Njemačka i Škotska pa da malo prokomentiramo kakva su očekivanja.

Rekao bih da su klasika Francuzi i Englezi favoriti, Španjolska bi možda mogla isto konkurirati s obzirom da su se riješili one prevare od izbornika. Također me zanima kako će Njemačka izgledati s obzirom da su godinama loši, a sad su domaćini. Od naših ne očekujem puno, i dalje sam mišljenja da je Dalić nikakav trener i da je samo imao sreće 😆

Raspored po narudžbi Flippera:

Brijac ma nije to ni do Dalića ni do igrača, to je do navijača, zbog navijača smo prolazili, pogotovo ovih ispred malih ekrana

Hoće li bit brko na otvorenju? 😁

Ko i uvijek nadam se da budemo na tronu.

Zamišljam Modrića kako drži zlatnoga peharčeka i spije si malo gemišteka (šampanjca).

Je li se zna išta o emisiji na HRT? Hoće li opet trebat trpit Ivkovića?

Jel ide tko u Njemačku na Euro? Mi idemo u Berlin od 13.06. do 16.06. Nismo dobili karte, al bit će fan zona i idemo se zajebavati, bit će dobra atmosfera.

@Brijac Brico, daj ubaci neki raspored/tabljicu u prvi post da znamo kad tko igra i kad treba dijete deportirati negdje. 😃

Ja bih u favorite dodao Portugal a dark horde smo opet mi i Belgija. Mislim da su to dvije ekipe koje svi žele izbjeći a ako se malo zdrijeb otvori moze se opet nesto napraviti

Super za pripremnu utakmicu s Makedonijom, Lovro je stvarno bio vrhunski. Tek s Portugalom ćemo vidjeti kako stvarno stojimo. Imam baš neki filing da ispadamo u grupnoj fazi, makar ni Španjolska ni Italija u ovom trenutku nisu nešto posebno bolje ekipe. Francuska ili eventualno Belgija je safe bet za pobjednika.

Poznavajući naš sklop vjerovatno ćemo briljirati protiv Italije i Španjolske a onda totalno podbaciti protiv Albanije, mislim da grupu prolazimo uzevši u obzir da 4 najbolje trećeplasirane repke isto idu dalje iz skupine. Kao svaki navijač nadam se što boljem rezultatu ali i da rano ispadnemo nije nikakva tragedija, mada bilo bi jako lijepo da se Luka oprosti sa medaljom sa Eura 😉

herc toliko o odluci konzervatora.

Tog bojančeta cu jednog dana kad im prodje mandat i kad mi se pruzi prilika s neopisivim gustom spojit s podom, zbog nekih drugih imbecilnih epizoda, iako mu ni ova nije tribala.

Just one more day do početka ludila. Najradije bih prespaval taj period i probudil se na kraju da saznam ishod.

Samo fejk dresovi, cijene su bezobrazne.

Kiky sport sa fejsa, 21 euro.

Pa nek mi Švabe naplaćuju kazne…nicht vertstehen, žao mi je