Fenix ako zanemarimo one kojima je jedina motivacija potpirivat fanboyizam
Realno, ja prvi pizdim kad vidim takve postove, i mogu iskreno reć da sam od, recimo, Playera prvog to očekival, al stvarno za nijedan post od ikog nisam dobil dojam fanbojizma nit onog tipičnog preseravanja.
Tukli su jednu brutalnu igru za drugom, bez (skoro) ikakvog sranja između i ekipa je sa razlogom oduševljena. Niš čudno čak i na neki fanboy komentar, čak imaju i razloga 😃
Fenix Prošle godina je bila sadržajno barem jednako dobra (meni zbog nekih igara za koplje bolja i najbolja Xbox ikad).
Vjerojatno dosta individualno, ovisno što nekog zanima. Mene su Doom, Metal Gear, Wuchang i Gearsi bacili u trans, a i hrpa toga ostalog mi je bila fenomenalna. Fable i Perfect Dark, kao i E33 su mrvu ispod, ali isto odlične najave.
DarkPunisher Mislim da je ovo samo dokaz da svi zapravo samo hocemo dobre, kvalitetne igre a di cemo ih igrat je manje bitno, samo daj da se igra i svi sretni.
Poanta svega 🙂
Nikakve bezvezne fanboy idiotarije i preucavanja, samo daj jebene igre.
Evo, i ja napokon mogu reć (ovisno u njihovim multiplatform planovima) da ozbiljno razmišljam o XBoxu da odigram ono što neću moć na PS5 od sveg ovog.