Zbog Spužvice Boba valja se pretplatit. Najbolja igrica svih vremena, skinuše mi TLoU sa trona.
Ovo su PlayStation Plus igre za 6. mjesec iiiii…nećemo dalje!
Po meni su ovo baš igre koje bi trebale dolaziti na Plus. Znači ovo su igre koje većina neće kupiti i ovako će dobiti priliku da ih isproba/odigra.
Meni bi bilo totalno besmisleno da oni bace na Plus tipa FW ili neku drugu jaču AAA igru jer je većina (pravih) gamera to već odigralo i što će mi ta igra u kolekciji.
The great PS+ theory
- Uređivano
Velika većina igrača na PS konzolama igra samo CoD (+ Warzone), sada već bivšu FIFA-u, GTA 5 (Online), Rocket League i Fortnite. Stvarno, od kuda vadite te postotke?
Mislim da bi većina PS igrača objeručke prihvatila da im CoD dođe day one u sklopu Plus pretplate
Jednom mora doći i Ratchet
Deadwalker Mislim da bi većina PS igrača objeručke prihvatila da im CoD dođe day one u sklopu Plus pretplate
Mislim da bi i ja objeručke prihvatio da day one Mercedes S500 2024. dođe na moju adresu eto besplatno, no to nije realno.
- Uređivano
Brijac nije na kupcima da to utvrđuju. Ako je MS-u prihvatljiv value proposition da CoD ukomponira u svoju pretplatu, ja ću to objeručke prihvatiti. S time da to "besplatno" košta godišnje 120 EUR (vjerojatno uskoro i više jer će garant dizati cijenu pretplate), a nemaš igru "doživotno" na raspolaganju (stavljam namjerno pod navodnike sa svim današnjim implikacijama vlasništva digitalnih dobara) kao dok je kupiš za 80 EUR.
- Uređivano
Ne znam od kud si do CoD-a došao i od kud si došao do day 1 release-eva jer to nigdje nisam napisao.
Ja kažem da je sigurno do sad većina odigrala naslove kao što su Ragnarok, FW ili Spider-Man i da ne bi imalo smisla da takve igre dolaze na PS+ i da je sasvim oke da dolaze ovakve kakve dolaze ovaj mjesec je većina to nije odigrala. Sve oko govorim s obzirom da ne postoji niti 0.000001% šanse da AAA igre počnu dolaziti na PS+ day 1.
MS-u sigurno nije prihvatljivo da CoD ukomponira u svoju pretplatu, MS vuče očajničke poteze i tek ćemo vidjeti hoće li im se to isplatiti. MS može vući takve poteze tj. eksperimentirati sa stotinama milijardi jer im vreća s parama nema dna, ali sigurno neće tako vječno ići ako se pare uskoro ne počnu vraćati u tu vreću, mislim, posljedice toga su već tu (zatvaranje studija, izdavanje igara na drugim platformama).
Brijac ne znam, Flipper je kriv očito što piše takve članke i potiče takve komentare
(šalim se, istina, nisi pisao, no povezano je s ovime što si spomenuo za Sonyjevu politiku glede ne izdavanja svojih AAA igara na pretplati).
A što se tiče MS-a, vidjet ćemo, tržište tek treba reagirati na takvu ponudu pa kada ona zapravo postane dostupna, na kraju će se povlačiti crta koliko je nešto je ili nije isplatljivo MS-u. Igračima sigurno je, pogoto onima koji više toga igraju i vole isprobavati više igara.
Po toj logici onda nema smisla AAA igre prodavati na debelim sniženjima, jer su ih i tako "svi" odigrali po punoj cijeni.
Koje to još poltronske argumente nećete izmisliti majko mila
Brijem da imaš sony poltronizam
- Uređivano
S obzirom da je Spider-Man 2 prodan u nekih 11 milijuna primjeraka (s time da je to još jedna od najbolje prodavanih ps5 ekskluziva), a PS5 konzola u 59 milijuna, matematika govori da je to daleko od 90%.
Također ovaj podatak:
"Analysing the percentage of total hours spent on games by release date, 61 percent of total hours was spent on games six years old and over. Newer releases (under three years old) accounted for 23 percent of time."
Nemojte bogati izmišljati razloge i opravdanja zašto su korporacije pohlepne. Kome se jebeno igra Spužva Bob?! De nemoj me jebat…