foggy Flipper Kad si linkao PSN uspjesno 😃 Da nisi odmah bi ostavio negativne komentare! Ja isto ne znam tocno sto je smrdao, dvica mi je mozda i bolja od jedinice. Da pogledam nekog kak igra prek YT-a pa da onda dodjem nazad? 😃
escoban Mislim da cemo napokon vidit OpenWorld igru od ND-a, Neil vec godinama prica kako zeli openworld igru cak je i TLOU2 bio planiran kao openworld. Jedva cekam
biver stitrek ma kenjam bezveze sarkasticno, gaming odlazi u kurac generalno pa eto. Ja sam se intenzivno bacio na 4x i Grand strategy zanrove, Paradox igre lijepo i zabavi nikad kraja.
Flipper Deadwalker nisu mediji nego Sony. To je bio intervju s nekim iz Sonyja koji je medijima plasirao tekst koji nije istinit. 🙂
Deadwalker Flipper imaš pravo, da, Sony napravio intervju, mediji isti samo prenijeli. Uglavnom, sve previše uzeto iz konteksta uz PR-ovsko izvlačenje rečenica za stvaranje interesa.
StarFox_N Sterlok Ako ti je cilj da postaneš predmet sprdnje i da te ljudi počnu stavljati na ignore na dobrom si putu.