S kakvim ti to prijateljima igraš DnD?
Assassin's Creed Shadows
fensisuperstar sta bas moras javno pisati sta radimo u DNDu?
Ja više ne čitam ništa vezano za gaming na netu. Ni za Veilguard, ni Shadows, Outlaws ili bilo koju drugu igru. Probam, pa ako mi se svidi dobro, ako ne, nikom ništa. Prvi mi je gameplay, a pričice su mi skroz sporedne.
Ekipa se u igrama od 50, 100+ sati zapikne za nekakvu opcionalnu scenu od 2-3 minute i od toga naprave cijelu teoriju zavjere.
Koliko im mora biti krhak ego da ih toliko povrijedi nekakva virtualna cura s pimpekom ili što je već slučaj?
Ja sam međed pa sam fukal jednom.
- Uređivano
- Uređivano
Sutra ujutro idem po igru. Naručeno i sutra pokupim…
The game is at a 4.77 star rating (out of 5) on PSN with 6K ratings, you have to own the game to review it there.
On Xbox, where you don’t have to own the game, it has 800 one-star reviews complaining about “Super Diddy” and things not even in the game.
Iako, Mirage još čeka svoj red…
fensisuperstar jel se tebi sviđa veilguard i outlaws?
Ne, ali ne zbog razloga zbog kojih se pizdi.
- Uređivano
- Uređivano
Super detalji
doktor1 crni samuraj, kineski konj.
- Uređivano
Nisam puno odigrao, ali igra je baš dobra. I dovoljno se razlikuje od Tsushime. Ima mjesta za obje igre.
Ovo mi je stvarno dokaz da su danas "gameri" seronje. Možda ne gameri, već content creatori. A gameri su onda naivčine željne skandala pa se brzo uključe u hajku protiv svega.
Ali, ako ništa drugo, nije tako samo u gamingu. Svaka jebena pora društva je zaražena poluinformiranim ili dezinformiranim budalaštinama.
Btw, ako sam i mislio da ja hajka na the last of us part 2 bila užasna, da se to dogodilo danas, bilo bi još 12 puta gore.
Zaista je prestrasno je sta neko za razliku od vas ima principa i kriterija, pa mu se ne moze prodat muda pod bubrige. A onda ce te opet kukat sutra kako je gaming industrija otisla u kurac. Fala bogu da su se ljudi probudili napokon, pa sve cesce opet dobijamo dobre naslove, a sve rijedje serviranu bahatost koja je do jucer bila standard. Rascjepkan sadrzaj, bezlican sadrzaj, kao i sadrzaj pun nepostovanja prema materijalu i musterijama, polako postaje nesto sta su si dopustali jos samo nekolicina AAA studija, a uskoro nece ni oni. A ubisoft je novi studio takodjer na izdahu, sudeci po konstantnom padu dionica i novom porazu.
Mislim branit proizvod firme koja je izazvala tako burnu reakciju cak i u Japanskoj vladi (a vecina svita se moze sakrit pred njihovom kulturom i funkcionalnoscu) je zaista suludo. To je ko da je neko branija onu cleopatru nakon sta je istu egipat izija reakcijom, tuzbama itd, kao i javnost.
Fala bogu na tim content creatorima, jer da sam ja kupija igru i vidija onako sasran voice acting, genericne questove, cringe momente, jeba bi im sve po spisku. Morate shvatit jednu stvar, niste progresivni niti posebni zbog svoje korektnosti, samo curice bez kicme, karaktera i niskih kriterija.
- Uređivano
Blitz Morate shvatit jednu stvar, niste progresivni niti posebni zbog svoje korektnosti, samo curice bez kicme, karaktera i niskih kriterija.
Ali da ti budem iskren, mene boli k. za te stvari. Ja imam svoju obitelj, dijete, nisam it/they ili koje već pizdarije. Mene to ne zanima. Ne bavim se time. Meni se samo svidila igra. Ništa vise, ništa manje. Zašto je to krivo? Niti sam ovaj ni onaj. Znaci, jednostavno mi je igra dobra i to je sve. I sad sam zbog toga curica bez kicme? Nemam karaktera? Ne bih rekao jbg. Opet kužim da ti smetaju mikrotransakcije i ok. Nećeš kupiti igru i u redu. Ali gdje smisao napadati druge i govoriti da su u krivu samo zato sto im ne smeta nešto sto tebi smeta? Nemam pojma, ja sam stvarno zaosto u vremenu kad me boli k za takve stvari.
Osoba broj 1 igru igra, osoba broj 2 ne igra igru.
Osoba broj 1 je dala osobno mišljenje o proizvodu na temelju iskustva. Osoba broj 2 je napisala par neistina/stvari van konteksta začinjeno ideološkim uvredama da se ispadne još superiorniji.
Hmmm čije ću mišljenje prije uvažiti? Dvojbe, dvojbe.
Flipper U njegovu obranu @Tzereen se prvi posrao po jednoj sferi, pa je Blitz po drugoj. Potpuno isto djelujete a niste valjda toga ni svjesni. Ja sam tu negdje u sredini, odigrao bih mozda igru zbog vizuala jer izgleda predivno, ali combat i fetch ubisoft formula me ubija. Story ionako nikad nije bio jaca strana serijala koliko se sjecam, pa na kraju dana nije tesko odvagnut sto od igre zelite.
Samo nemojte bit lijevi i desni, jer iako ste oboje u pravu s nekim argumentima, previse se hejtate. Svi smo nekad takvi, samo @Flipper nema kicmu kazu