escoban doktor1 Jedan od komentara ispod sa kojim cu se slozit: “alright ubisoft you won, i will replay ghost of tsushima one more time” ali ne jos zelim fidality+performance mode valjda nece biti PROblema.
stitrek maverick Ubisoft ima toliko zaposlenih da su poceli štancati igre, zato im i cijene padnu u pola za mjesec dana…idu na kvantitetu umjesto kvalitetu…
stitrek maverick Inertnost u industriji, pad kvalitete je normalna pojava i graficki glitchevi se mogu zanemariti ako su prica i likovi na visokoj razini, ako nisu/ne žele biti full povijesno autenticni, onda ovaj tip Assassin's Creed igara treba postepeno više ici ka Dragon Age stilu/fantazijama…bit ce bolje…
pravednik Flipper Znam da će meni radi settinga biti najbolji AC do sada. Ne kužim hejtanje po igri, ovo je sami vrh produkcije open worlda uz Witcher, GTA i RDR. Konačno smo dobili novi "Tenchu".
deathwish Jel i dalje ima leveling sustav ko origins/valhala da frajer koji je par levela veci tenka noz u celo
Flipper pravednik Ne kužim hejtanje po igri Ubisoft Ubisoft + Woke Ubisoft + Woke + crni samuraji Moderno je hejtat Ubisoft ;D
Fenix pravednik i meni je isto prvi AC nakon dugo vremena koji mi se baš igra. Plus su mi tu najjače kritike za crnca samuraja, kao da je AC ikad bio faktualno skroz točan i vjeran povijesnim činjenicama, a usput se i radi o igri s nekim futurističkim animusima