StarFox_N

Imas ga i u niohu kao bossa:

https://nioh.fandom.com/wiki/Obsidian_Samurai

Kao i u samurai warriorsima kao igrivog lika:

https://samurai-warriors.fandom.com/wiki/Yasuke

Vjerujem da bi se naslo jos dosta primjera jer je kraj sengoku razdoblja je vjerojatno najpopularnije povjesno razdoblje u japanskoj umjetnosti, a Nobunaga kojemu je Yasuke sluzio je najpoznatija licnost tog razdoblja i pojavljuje se u stotinama knjga, filmova, mangi, igara i animea…

samo sto nije bio samuraj nego vodonosa lol. isto kao sto je i zensko bilo shinobi 🤣

ali uopce nebitno jer ac serijal ionako nema veze sa povijescu i pamecu.

I Tom Cruise je postao vrhunski samuraj nakon godinu dana treninga pa nitko nije puno prigovarao….kauboj samuraj.

Sterlok isto tesko njesra, ali film ima epic momenata plus Hans Zimmer, kao sto ce imati vjerojatno i ovaj AC odlicnih elemenata i momenata, ali pricati o povijesnoj tocnosti i u jednom i drugom slucaju je smijesno.

vec sam rekao, ono sto je najbitnije je combat. ako to bude na tragu valhale, onda ne fala.

Da, ali da je umjesto Tomice glumio veliki crnac film bi propao na blagajnama zbog povijesne laži.

Sterlok pa lik i je bio bijelac, samo nije imao toliku ulogu. istu stvar imas sada sa yasuke. da postojao je, ali nije imao ulogu kakva se ovdje predstavlja.

to moze nekom smetati ili ne, ja sam gledao posljednjeg samuraja do sada barem 3 puta, a igrati cu i ovaj ac, ako se poklope neke stvari.

Tip iz filma se nije ni rodio

https://collider.com/the-last-samurai-true-story/

While Tom Cruise's character, Captain Nathan Algren, is based on a real person named Jules Brunet, he was a member of the French military that came over to Japan during the Boshin War.

Brunet fought alongside the Samurai through the Battle of Hakodate, where the Samurai, led by Saigao Takamori, made their last stand, but he fled back to France with some comrades following their defeat

Film je veća izmišljotina od ove igre…moja poanta je da nije bilo toliko plakanja jer je tip simpatični bijelac sa kojim se možemo poistovjetiti pa nam je povijesna točnost bila u trećem planu. Sad kad je lik crnac traži se dlaka u jajetu oko povijesnih poveznica.

Sterlok Film je veća izmišljotina od ove igre…

Kako znaš kad nisi ni igrao igru lol

Sterlok u trećem planu. Sad kad je lik crnac traži se dlaka u jajetu oko povijesnih poveznica.

Jesi se uhvatio crnaca ko pijan plota. Uostalom šta te briga šta drugi govore?!

Raja svađate se bezveze, BlackRock portal je otvoren i usisava vecinu AAA studija🤣, takva situacija je sa pop glazbom od 2005.

Tko voli AC neka igra, možda igra bude skroz ok, na povijesne tocnosti treba zaboraviti jer Ubisoft ne popušta a gameri ce se naviknuti s vremenom, to je samo proces😁

maverick Kako znaš kad nisi ni igrao igru lol

Zato jer nije glavni lik francuz koji se borio pored Napoleona i otišao u Japan i postao legenda, kao što su ameri izmislili lika koji nije nikada ni bio amer…ali OK bijel je pa je to onda povijeno manji proble

maverick esi se uhvatio crnaca ko pijan plota. Uostalom šta te briga šta drugi govore?!

Odavno sam napisao svoje motive. Forum je poput odličnog online RPG-a. zabavno je.

Yasuke mi je skroz ok lik.

Ako niste srali po njemu u Niohu, nemate kaj srat tu.

Očito postoji urbana mitologija o tom liku, zaš bi sad to bilo imalo drugačije od Machiavellija vođe talijanskih Assassina.

Zato kaj je crnac?

Neki ljudi bi si fakat trebali priznat da su rasisti.

wooddiebone

Blesavo je zbog japanskih gamera i njihove kulture, ali s obzirom da su postali Ubišrot (*The Crew), ništa cudno šta kemijaju sa glavnim likom.

Yasuke je dio japanske kulture. To je naravno iz moje perspektive i ne mislim se pravit stručnjak za istu kao što se ni ti ne bi trebao. Vidiš da ga i japanci ubacuju u igre, a diskurs u Japanu nije ni blizu ovolko toksičan i dismisivan oko njega kao kod nas.

Meni bi veći problem bio da ga ne iskoriste sada da ispričaju priču iz unikatne perspektive nego to kaj su ga ubacili kao drugog igrivog lika u igru smještenu u Japan.

Al to nemremo znat dok igra ne izađe.

wooddiebone

Reakcija japanskih gamera je jedino što je bitno u ovoj temi, reakcije su dosta negativne pogotovo kad se uzme u obzir niska razina toksicnosti kod njihovih gamera, Yasuke je jako mali dio samurajske kulture u feudalnom Japanu, zato je i nastala velika reakcija sa japanske strane…

Mislim da su sanse velike dacemo imati crnog peder samuraia 😂

Hoće li ostat itko nebanan na forumu kad Fićo zaviri u ovu temu 😆

Crno vam se piše kako god Ha-Ha-Ha

cekam svakako 10.6 da vidim gameplay same igre, vjerujem da ovi jesu lgbthdtv+ al da imas opcije u igri skime ces imati neku romansu kao u valhali i odiseji

Genesis

Ako su lore točni onda bude Yasuke peder jer kao što smo rekli, neki samuraji su bili homoseksualci.

Yasuke je bio poput roba zapravo a znamo da su robovi radili sve što treba još od rimskog carstva.

Gledali ste seriju Spartacus?

Tamo je bilo jebačine svakakve, sa svime i svačime.

Poput drevnih grka, čitajte o njihovim feštama. Ubisoft nastoji prikazat realnost svijeta, malo na krivi način ali šta je tu je.