Istina da su noviji AC-ovi na isti kalup. Mijenja se možda samo kvaliteta gameplaya i grafika na bolje.
A da se i na te starije AC-ove vrnem. Trenutno igram AC: Brotherhood u sklopu Ezio kolekcije dok je i prethodnik bio sličan po pitanju suvisle raznolikosti OW-a. To zbilja skreće sa main storyja i usporava ga.
Malo su dosadnjikave te kolekcionarske rute. Možeš birat da to zanemariš (sporedne misije) ali opet ti treba da prikupljaš novčiće da možeš se održavat u igri i napredovat pa hoš neš, katkad neke moraš i odraditi.
Ubisoftu fali ideja za AC serijal pa jednostavno ide istim putem već godinama. Trpaju OW tim stvarima. Kao što chono veli stavit neku bolju priču sa zamjetnijim likovima a ja bih još nadodao da smanje broj tih nepotrebnih questova, skupljaj ovo skupljaj ono, osjećam se ko sakupljač poštanskih markica.
Ne mogu reć da nije dobra Ezio kolekcija možda najbolja u AC serijalu ali ipak jedva čekam da to završim jer sporo mi ide zbog navedenih razloga pa nešto ne čekam novi dan sa oduševljenjem da zaigram kao što je to bio slučaj kod ostalih igara koje bih svakodnevno igrao.
Volim završit započeto i po novijem ne želim paralelno započinjat više igara jer mi se sve skupa razvodni još i više.