- Uređivano
Hah koliki je samuraj.
Al' ću cepat.
Hah koliki je samuraj.
Al' ću cepat.
jedva cekam
Nakon Valhalle sam rekao da više nikad ne diram AC igru, niti biljarskim štapom na podu. Jebiga, slab sam na Japan.
Vidim da sam ja jedini, ali meni ovo neizgleda nista bolje od ocekivanog UBI prosjeka. Combat mi izgleda uzasno i prearcadan , parkour kao u svim novim ACovima dosadan i ukocen. Ako nista nadam se da nece ponovit gresku Vallhale, da igra bude bezpotrebno napuhana i da ces je moci prici u 20-30h .
Izgleda mi dosta generički i ne nešto puno drugačije od ostalih AC naslova. Tako da nisam ziher da ću odmah uzimati.
ouch.
Mislim da bi oni najrađe sada izbrisali tog lika.
Nesmiju zajebat, ali dobit će takav bombing zbog tog diva.
Meni ne smeta ni najmanje, ali vidim da internetu smeta
Po meni bezveze bolje da porade na prici, borbi i zadacima.
revo pa eno ti grmalja i u Valhalli.
pravednik nemas pojma, vidi kao je graciozan assasin
Ne znam meni se sviđa što je takva mrcina. Još da imam neki buzdovan i udri. Ona je s druge strane puno laganija i krhkija.
Ovaj je brđo koji gazi sve.
Neznam, ovo izgleda kao jedno te isti AC svih ovih godina… malo fluidniji gameplay i nove animacije ne cine neku drasticnu razliku ovako na prvu. Ako su popravili smor vlastitiog open worlda, ubacili zanimljive likove i vratili dobru pricu iz samih pocetaka serijala, onda mozemo govoriti o necemu boljem
Isplati se ovo odigrati zbog pampasa.
Ma sve isti kurac, umisto da su isli unaprjedit parkour oni lipo idu zamazat oci ljudima sa saltom i drugim nepotrebnim akrobacijama -.-
Jedino mi se svida sta su ubacili prone i onu shemu sa svjetlom da te teze mogu spotat u mraku. Sad je pitanje kako su to izveli i jesu li NPCevi idalje retardirani kao u Mirageu