Ma igrat će se nego šta.

Na stranu veći kvaliteti, predanost i decidnost drugih studija kad su igre u pitanju, Assassins Creed serijal je uvijek slovio za Must Play igre koje imaju ono nešto što te privuče i odnese ti hrpu sati u igranje.

Očekivanja su vječito mala, ali da zna otrgnuti jedno 70ak+ sati u bezglavo igranje, to svakako.

HaHa-Ha-Hah koliki je samuraj. 😃 Al' ću cepat.

jedva cekam

Nakon Valhalle sam rekao da više nikad ne diram AC igru, niti biljarskim štapom na podu. Jebiga, slab sam na Japan.

Vidim da sam ja jedini, ali meni ovo neizgleda nista bolje od ocekivanog UBI prosjeka. Combat mi izgleda uzasno i prearcadan , parkour kao u svim novim ACovima dosadan i ukocen. Ako nista nadam se da nece ponovit gresku Vallhale, da igra bude bezpotrebno napuhana i da ces je moci prici u 20-30h .

Izgleda mi dosta generički i ne nešto puno drugačije od ostalih AC naslova. Tako da nisam ziher da ću odmah uzimati.

• Genesis

•  
    •  
    •  
  • Uređivano

Mislim da bi oni najrađe sada izbrisali tog lika.

Nesmiju zajebat, ali dobit će takav bombing zbog tog diva.

Meni ne smeta ni najmanje, ali vidim da internetu smeta

Po meni bezveze bolje da porade na prici, borbi i zadacima.

• Uređivano

doktor1 Ja ne kuzim zakaj je uopce takav tenk koji drobi sve pred sobom u AC igri bez obzira na boju koze.
    Koji je smisao toga ? Assassin je u naslovu igre 😃

revo

Po previewu taj lik ubija flow gameplaya Assasina i sili igrača na borbu katanom koja je kopija Ghost of Tsushime ali ne toliko duboka.

Nadam se da igra neće puno forsirat tj. da budu 50:50 za oba dva. Naravno, onaj ko želi platinum trofej morat će igrat.

Ne znam meni se sviđa što je takva mrcina. Još da imam neki buzdovan i udri. Ona je s druge strane puno laganija i krhkija.

Ovaj je brđo koji gazi sve. 😃

• Uređivano

Neznam, ovo izgleda kao jedno te isti AC svih ovih godina… malo fluidniji gameplay i nove animacije ne cine neku drasticnu razliku ovako na prvu. Ako su popravili smor vlastitiog open worlda, ubacili zanimljive likove i vratili dobru pricu iz samih pocetaka serijala, onda mozemo govoriti o necemu boljem

chono

Animacija penjanja na objekte je ista još od Black flag-a, možda i ranije…

Kikiller ima tu miksa svega po prvim dojmovima i jos su ubacili neke "njinja" stvari radi efekta. Meni i dalje izgleda kao tipican i dosadan AC 🤷‍♂️

Isplati se ovo odigrati zbog pampasa.

chono

Ja ću igrat ako ne bude dugačka kao Valhala. Jebiga, meni to paše, makar mi je Mirage bio čista dosada, a Odiseja malo manja dosada.