Zero Torgue A ništa, fenbojima je vrijeme da otpišu izdajnike Sony i Square te se okrenu Nintendu, posljednjem pravom bastionu ekskluzivnosti.
maverick Sterlok Nitendo je sjeban emulatorima. Je. Konzola prodana u 140 milijuna, a igre poput Mario Kart i Animal Crossing u 60 i 45 milijuna i to ne računajući digitalnu prodaju. Stvarno su ih emulatori sjebali lol
Sterlok maverick Je. Konzola prodana u 140 milijuna, a igre poput Mario Kart i Animal Crossing u 60 i 45 milijuna i to ne računajući digitalnu prodaju. Stvarno su ih emulatori sjebali lol Mislio sam na nitendo fanboje, da su sjebani emulatorima po pitanju ekskluzivnosti.
foggy Square hoce reci da bi oni malo vise para, a nisu ni svjesni da problem lezi u kvaliteti njihovih igara a ne u multiju. Iliti sto je pjesnik htio reci: Nadajmo se da Square vise nece raditi igre.
foggy fensisuperstar koliko je square naslova sjebao, a ja ih odigrao, ti za njih ni cuo nisi. maverick To je valjda zadnje sto je jos ostalo nesmrdano s njihove strane.
fensisuperstar foggy koliko je square naslova sjebao, a ja ih odigrao, ti za njih ni cuo nisi. Oprosti kralju nisam te prepozno. Pukni listu
foggy fensisuperstar Oprosti kralju nisam te prepozno. Pukni listu Puknut cu ti cveger, od srca jedan maverick Ff12 je sad neigriv
maverick herc pa i one strategije što su isto pixel art. Poanta je da puše lovu kada izdaju igre samo na jednoj platformi i fala bogu pa su skužili.
foggy maverick Jesi, jer nitko tako doslovno nije ni pričao, vjerojatno se pričalo u kontekstu euforije nečeg novog. Ovo što govoriš je za index.hr članak.