fensisuperstar koliko je square naslova sjebao, a ja ih odigrao, ti za njih ni cuo nisi.
maverick To je valjda zadnje sto je jos ostalo nesmrdano s njihove strane.
fensisuperstar koliko je square naslova sjebao, a ja ih odigrao, ti za njih ni cuo nisi.
maverick To je valjda zadnje sto je jos ostalo nesmrdano s njihove strane.
foggy koliko je square naslova sjebao, a ja ih odigrao, ti za njih ni cuo nisi.
Oprosti kralju nisam te prepozno. Pukni listu
fensisuperstar to je zato što igraju te gej ff naslove. Neka igraju FF12 ili 14.
Nemojte zaboraviti Octopath Traveler. To isto valja!
fensisuperstar Oprosti kralju nisam te prepozno. Pukni listu
Puknut cu ti cveger, od srca jedan
maverick Ff12 je sad neigriv
foggy Ff12 je sad neigriv
?
fensisuperstar moram ga kurit, njemu je sve starije od 3mj neigrivo
maverick SE je samo dao pečat i izdao igru, u slucaju DQ11. Zato i je dobra da
Znam da im je otišao glavni producent nakon 20god, ali to ne mora nista znacit. I meni je real time combat cudno cut, a pogotovo jer nema valjda nijedne igre koja je uspjela akcijski combat napravit bolje od turn-based inačica.
foggy a pogotovo jer nema valjda nijedne igre koja je uspjela akcijski combat napravit bolje od turn-based inačica.
Oni serijali koji su prvotno nastali kao turn based ne, ali Ys serijal ima odličan akcijski combt.
Takodjer ne mora biti baš baš turn based. Može biti active time battle kao u FF7.
Samo da ne bude Button mashing kako to obično biva.
maverick Oni serijali koji su prvotno nastali kao turn based ne, ali Ys serijal ima odličan akcijski combt.
Slažem se. Scarlet Nexus također ima zabavan combat - no to ne mijenja činjenicu da sve navedeno u jednom trenutku postane masher, jer jednostavno je tako. Zato nisam najveći fan tih akcijskih pizdarija.
maverick Takodjer ne mora biti baš baš turn based. Može biti active time battle kao u FF7.
Remake da, Rebirth jok. Ne želim KH od igara.
maverick a ff7 je bio tezak? :-/ nije bilo handholdinga ali klasicna tezina igre. Al zato ff8 najbolji s najboljim card gameom #yeaaaahhh