Ma ne velim ja da Linus i Jayz uopće nisu objektivni.
Najčešće jesu,pogotovo Linus.
Međutim katkada ljudi sa ograničenim buđetom moraju negdje podvući crtu i tu Linus i ekipa imaju tendenciju izgubiti objektivnost.Il je barem to moj dojam.
Jayz je previše opsjednut overclockanjem,baš kao i Steve mislim da se zove s Hardware Unboxed(Steve mislim da se zove nešto manje).I tu oni imaju tendenciju izgubiti objektivnost.Tech kanali tog tipa si nemogu ili im barem teško pada,utuviti neke stvari u glavu.
Gotovo svi imamo ograničene buđete.Netko više,netko manje.Da nemamo,svi bismo kupovali RTX Titan u SLI i i9-7980XE Extreme Edition.Gotovo svi moramo negdje podvući crtu.
Fensi meni veli:"Čekaj,uskoro izlazi nova generacija GPU-a i procesora.".
Uvijek će nešto novoga biti iza ugla.Ljudi koji se vode tom logikom,nikad niti ne kupiju PC,jer vjerojatno čekaju nekakav Sveti Gral il nešto PC-a,iza čega neće biti ničeg boljeg.
Ja sam ga kupio i skužio da nije za mene.Nemam strpljenja za neke stvari.Dok je prvih mjesec dana igran 10+ sati dnevno,zadnjih mjesec dana mi je uglavnom ugašen.HDD stoji u kučištu neregistriran,jer nemam živaca za to.
Ne pada mi na pamet kupovati nove igre za PC,kolko god da bi većina multiplatforma bolje radila na PC-u.
Playstation 5 ću kupiti puno ranije nego Playstation 4 i greška(skupa greška)pod nazivom PC će pasti u potpuni zaborav.