Objavio/la: Chono7
Pokusao pogledat video do kraja, ali tip me iritira i smara.
Uglavnom, prve vijesti ocekivano donose marketing za siroki neuki puk. Ono sto se lovi za uho: SSD, 8K, raytracing...
Stvarnost ce biti budget uredaj s odredenim napretkom u odnosu na PS4 Pro, ali nikako nekakav powerhouse ili tehnolosko cudo s obzirom na trenutno stanje gaming hardvera. Medutim, veseli me pomak i napredak techa u igrama, jer PS4 u doba izlaska je s tech strane bio veliko razocaranje.
Chono molim te zvučiš kao 1 od prevelikog broja Youtube ignoramusa koji ne shvaćaju da kompanije kada naračuju milijone primjeraka,dobivaju popuste o kojima ti i ja možemo samo snivati.Ako i to.
PS5 će biti mrcina u odnosu na PS4 Pro.Možda neće biti nešto osobito za PC standarde,ali u odnosu na PS4 Pro će biti powerhouse.
Pogotovo ako je kraj 2020 u pitanju.
Uz to Sony ima najbolje studije na svijetu,pa se čudesni vizuali mogu očekivati(možda ne baš u samome startu).
To je 4 godine nakon Pro-a.
A počeli su s razvojem prije izlaska Pro-a...navodno.
4 godine je puno vremena.
Sony je sufinancirao razvoj Navia,jer je Navi i razvijan za PS5 ako se ne varam(možda se varam).
Bez Sonya,Navia možda nebi niti bilo,pa možda Sony neće niti morat platit išta AMD-u.
Ako i budu morali,to će biti neka mizerna cifra.
Do kraja 2020-e cijena sirovina od kojih se proizvode komponente će jamačno pasti.
Storage bi mogao biti jako skup.
2TB storagea bržeg od Samsung 970 Pro Nvme,nemože biti jeftino.
No opet,do onda vjerojatno ima barem 18 mjeseci.
Ovo ostalo,vjerojatno baš i ne.