Zero https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/migranti-pucali-na-srbijansku-policiju-kod-granice-s-hrvatskom-jedan-je-ubijen-15587498?fbclid=IwY2xjawKeZkNleHRuA2FlbQIxMQABHkq6FnBQTuZFb_sjFNW-YzG-ulcKy-Cr4i5aaMglgSn02p1uUlA2ZpF0qxwx_aem_J9rQ-g9nwfWJn1-P2EGPqA Sad nose i oružje?
pravednik Zero Sad nose i oružje? Modernizirali se, noževi i mačete nisu u modi. Srećom nema stradalih, dobro po srbe što nisu pro EU orijentirani poput nas pa police man koji je sredio napadača neće trpit posljedice.
Zero pravednik I to što kažeš, da se dogodilo kod nas već bi bile pune naslovnice kako HR krši ljudska prava, pisalo bi se o policijskoj brutalnosti i korištenju prekomjerne sile, kako ovi na vlasti rade što žele i to sponzoriraju i što sve ne.
Arcer wooddiebone Bio sam prošle godine mjesec dana na Filipinima i nije daleko od istine. Generalno su kulturan i pozitivan narod, sa dozom respekta kako god. Kad uzmeš u obzir ostatak naroda tamnije puti što je došao u HR i EU, neusporedivo katastrofa. Neugodni samo na pogled, još kad ti takav dostavi hranu.. baš ti poraste dobar tek.
Zero Bio prije par dana u ZG i ne znam je li do mene i moje percepcije ali svaki put imam dojam da je na ulicama, po centrima i javnom prijevozu sve više stranaca. Valjda je i do sezone.
Zero wooddiebone Trik pitanje, nema ih u tramvaju. Ali inače ne po bijelim čarapama i Mercedesu već po tome što se oblače kao moderni prototipovi romske nacionalne manjine.
Sterlok Hrvat u Njemačkoj krenuo noževima na policajce, oni ga upucali. Teško je ranjen - Index.hr Migrant.