stitrek Da, samo što su balkanski "kamenjarci"

Takve je Brko mrzel i htel ih je skurit skup sa lažnim židovima, Samo kaj nije znal razliku ko je ko pa je sve slavene svrstaval u isti koš a mogli smo biti dobri sa njim i rulali bi svijetom kao nekoć Tito koji je držal sva svjetska muda u šaci.

TITANXIS

Zloglasni brk je bio puppet, duboka tema za ici u analize, kljuc je u velikim okruglim stolovima, uvijek je tako bilo.

Ko može neka živi tamo di je manje debilizma, više prirode i manje materijalnih imperativa, na kraju krajeva covjek je humanoidna životinja🤣

Nemam nikakvih problema s Nepalcima, Filipincima i drugim pitomim narodima koji dolaze u Europu (a sada i Hrvatsku) trbuhom za kruhom. Međutim, nisam nikako zadovoljan činjenicom da nam u Europu ilegalno dolaze (i kroz Hrvatsku prolaze) horde Arapa. Naravno da među njima ima mnogo dragih i dobrih ljudi, ali smatram da imaju veći postotak divljaka nego drugi narodi.

I nemojte se zavaravati, među njima ima hrpa radikalnih islamista. Propalestinski i ostali prosvjedi prepuni su ISIL-ovih zastava i možemo samo nagađati koliko je potencijalnih šehida ušlo u Europu bez ikakvih dokumenata i koliko ih je spremno napraviti pokolj.

Što se tiče statistike, posljednjih desetak godina se odnos indeksa kriminala i indeksa sigurnosti poprilično promijenio nagore u većini država koje su primile značajan broj imigranata iz arapskih zemalja:

https://www.numbeo.com/crime/rankings_by_country.jsp?title=2024&region=150

Kod nas teški kriminal većinom izvode bijeli muškarci poput onog koji je vlastitu djecu pobacao kroz prozor na beton, ili onog koji je vlastitu djecu otrovao. Tu su sad i ovi femicidi u zadnje vrijeme gdje bijeli muškarci ubijaju svoje žene, majke i sl. da ne pričam o bijelim muškarcima koji svakodnevno ubijaju i sakate po cestama jer liječe vlastite frustracije divljom vožnjom.

Drugim riječima nije bitna boja kože nego da li si lud ili normalan.

stitrek

Svi su oni koji su outani pred mase i imli neku politiku bili kak veliš pupeti, juzano živo meso. Oni stvarni ruleri koji rulaju, njih nikad nećemo ni vidjeti jer oni pak se skrivaju iza poluskrivenih koji su za okruglim stolom i kao nešto smišljaju i nikad ništa saznati nećemo tko pije a tko plaća.

Točno da smo humanoidni i ja sam nekoć si umislio da sam predak majmuna jer tako učio u šule a to je meni čisti bulšit.

Čovjeka od ljutnje i mi sebe nazivamo najgorom "životinjom" među životinjama zbog nevaljanih stvari koje radimo ali mi to zaista nismo, odnosno životinje.

TITANXIS Čovjeka od ljutnje i mi sebe nazivamo najgorom "životinjom" među životinjama zbog nevaljanih stvari koje radimo ali mi to zaista nismo, odnosno životinje.

Razlika je između životinje i humanoidne životinje, mi smo visoko razvijena biološka bića u kojem svijest/duša uci kroz humanoidno iskustvo/život, slicno je i sa manje razvijenim oblicima bioloških bića/životinjama.

😁

stitrek

Onda je po tome i majmun kao i mi humanoidna vrsta životinja. Jbg u tom je kvaka jer se ne želim svrstavat u istu skalu sa majmunčekima.

Razvijeni smo malo morgen koliko bi mogli biti. Fizički i mentalno da naspram drugih divljih životinja ali daleko smo mi od prave razvijenosti mentalne svijesti na kojoj bi mogli biti i za koju smo stvoreni.

Ugnjetavaju nas stalno i bacaju u okove sa fizičkim, društvenim i političkim stvarima.

Da previše ne odemo od teme pa neću više izvan okvira.

TITANXIS Fizički i mentalno da naspram drugih divljih životinja ali daleko smo mi od prave razvijenosti mentalne svijesti na kojoj bi mogli biti i za koju smo stvoreni.

Ugnjetavaju nas stalno i bacaju u okove sa fizičkim, društvenim i političkim stvarima.

Svijet je oduvijek "isti", uvijek imaš prepreke (ovakve-onakve) preko kojih ucis i eventualno se "budiš", postici potpuni potencijal covjeka je teško, zato dosta religija vjeruje u reinkarnaciju isto kao i staro ezotericno kršcanstvo.

Covjek je kao kuhano jaje, bjelanjak su iluzije i identifikacije a žutanjak je esencija covjeka, bjelanjak je dosta debel sloj🤣

Sterlok

Očito pedofili imaju imunitet u crkvi koliko silovatelji u politici. Fascinantno koliko dokazanih pedofila- popova šeće na slobodi.

stitrek

Jaj kam si zašel opet? Budizam?

Kultura indijaca

pravednik Imaju oni imunitet u HR narodu. Kakav narod takva vlast. Zadojeni smo rasizmom, nacionalizmom, netolerancijom, primitivizmom itd.

pravednik Jaj kam si zašel opet? Budizam?

Analogija kuhanog jajeta nije nikakva religija, vec prirodna pojava kod ljudske vrste, dosta starih škola mistike te stare religije imaju takva objašnjenja, Isus ima odlicna ucenja, npr. u Bibliji imaš dosta takvih primjera ali nisu baš doslovna, zato je i spomenuto staro ezotericno krscanstvo koje je postepeno izbaceno iz današnje mainstream verzije, pocetci krscanstva se spominju daleko prije Isusa na podrucju Egipta…

I još da nadodam, ak ne želite legalne migrante oda krenite sami u građevinu ili školujte svoju djecu za zidare i sl. Netko te poslove mora raditi i ako nema dovoljno domaćih ljudi zainteresiranih za teške poslove, onda ili će ih obavljati strani legalni migranti druge boje kože ili se neće raditi ništa.

Sterlok I još da nadodam, ak ne želite legalne migrante oda krenite sami u građevinu ili školujte svoju djecu za zidare i sl. Netko te poslove mora raditi i ako nema dovoljno domaćih ljudi zainteresiranih za teške poslove, onda ili će ih obavljati strani legalni migranti druge boje kože ili se neće raditi ništa.

Razlike su od kulture do kulture, jeftina radna snaga nije jednaka emigrantima, isto kao što Balkanci i Turci u Švabiji 70-ih i 80-ih nisu bili emigranti…ljudi kojima se radi i koji hoce prehraniti obitelj nikada nisu bili problem.

stitrek U HR su problem egoistični ludi bijelci koji ubijaju vlastitu djecu. žene, majke i gaze ljude po cesti…jer to društvo tolerira. kakvo društvo takvo i sudstvo. Emigranti se boje vlastite sjene.

Sterlok

Ništa nije crno-bijelo, imaš dobre ljude i loše ljude, kvalitetnu glazbu i lošu glazbu…žanrovi i vrste su nebitni…Hrvatska je med i mlijeko po pitanju sigurnosti u Europi.

Pa to i govorim, ne treba generalizirati i biti isključiv. Za sada jedine probleme radi domaće stanovništvo. Da ga napravi samo jedan stranac u tom rangu kompletna desnica bi se digla na zadnje noge i ubirala profit na tome. Klasika.

Sterlok

Ne postoji idealna utopija, zato smo mi solidni po tom pitanju u prosjeku sa drugim državama, bit ce ovo isto Švica kad dođu AI tehnologije-overlordovi za 20-30 godina😁

Sterlok

Zabrijao si.

Uvozimo jeftinu radnu snagu radi pohlepnih privatnika i visokih nameta. Nepalce iskorištavaju, smjeste 10 njih u sobu 6x6.

Plate ih minimalno i mizerno. Njima je to premija. Meni jadno i bezobrazno.

Zidara i to školovanih muža imaš ko u priči, samo su otišli van delat za 2000-3000 eura, ovi u americi cijepaju po 5000 mjesečno. Naravno da ti kod nas nebu niko delao za 900 eura 260h mjesečno uz 200 eura na ruke ako si sretan.

Nebi ni ti, nebi ni ja. Prije 10 godina sam radio u fušu par mjeseci da si zaradim, krvav posao. Od krovišta, keramike do građevine. Većinom sam bio ispomoć meštrima jel ali kad doneseš samo 2 kante (od jupola) morta ili lijepila kičma ti puca. Tako cijeli dan. Od 6 ujutro do 20h navečer.