- Uređivano
Zero ja znam da su iz nekog razloga kinezi svima odjednom rak rana. Ne kužim zašto iskreno, ali tako je i samo da vam ukažem da je i to oblik rasizma. Medjutim 90% svega sto koristimo dolazi od njih, koja je razlika ako jos i grade nasu infrastrukturu i k tome to rade kvalitetnije, brže i jeftinije?!
Kada se mi Europljani ili eto ovi sto ih uvozimo pokažu sposobniji, tada možemo pričati o podržavanju "naših" firmi i radne snage.
I vrlo bitna stvar što se tice kineza, sjecam se kada su bili u Osijeku imali svoje radnje. Nikada nisam čuo nista loše o tim ljudima. Pljacke, silovanja, gheto life i ostala sranja. Isto je sa njima ovdje u Njem kao i sa Tajlanđanima Vijetnamcima, i Filipincima.
Neka mi netko objasni onda kakav sam ja to rasista i drugi ljudi kada ne hejtamo sve skupine koje nisu bijele i kršćanske, nego samo ove manijake koji su svoje države rasturili do temelja?!
Tzereen Govorim o nedostatku respekta prema drugima i empatiji prema bližnjima, prema susjedima, prema običnom puku
Ali imamo. Proćitaj tekst iznad. Kako ću imati empatije prema nekom tko nema poštenja prema nama, nasim običajima, kulturi i religiji?! Zasto bi mi popuštali?
Evo u njem su neko dijete u skoli maltretirali sto je kršćanin (njemac) i izaslo je u novine i kao nemojte širiti mržnju lol. Pa jebote to je kršćanska zemlja i sada oni trebaju trpiti da njih muslimani maltretiraju i to u školi jebenoj. Pa to sve dolazi od kućnog odgoja i onda znas sta roditelji te djece misle o nama.
Ja kada idem kao turista negdje poštujem pravila i kulturu te zemlje. Vrlo jednostavna stvar.
prayer nitko ne kaze da su nasi mlijeko. Ja hejtam balkance zbog x stvari vise nego itko od vas na forumu. Prvo i osnovno glupi su ko kurac kada su im Vučić-i, HDZ i Dodigi na vlasti.