Desničari su se odmah naložili temeljem fake newsa da je to bio imigrant koji je nedavno stigao u Englesku. Kada to nije ipak bilo tako, onda se nađu drugi razlozi zašto treba sve najuriti van iz države koji nisu u Engleskoj valjda od doba Robin Hooda.

Sada ako neki "pravi Englez" nekoga nožem napadne, taj dio statistike nećemo gledati, samo se važi ako to napravi "imigrant" (koji je btw rođen u Engleskoj), idealno da je druge boje kože ili vjeroispovjesti. Koga briga što policija kaže u svojim izvješćima o stopama kriminala, fokusiramo se samo na random video isječke s društvenih mreža jer su ionako službene statistike "fabricirane".

Ma huligani malo divljaju….amateri za nas balkance kad se treba rušiti poredak, država ili cijela regija. Pih.

Deadwalker Meni je samo nejasno koliko ignorantan netko moze biti da ne shvaca kako stuju fasisticku retoriku. Evo gore u temi uuuurnebesan transparent u Poljskoj. Kako je samo smijesno prijetiti nasiljem ljudskom bicu. Glavno da je kriz oko vrata, ko jebe 10 zapovijedi.

Fico ah, prestao sam se bilo čemu čuditi. Jučer na X-u Musk je napisao nešto tipa “građanski rat je neizbježan u UK-u”. Ono, nema dovoljno emocija u zraku pa treba još dodatno ložiti vatru. Ta mreža se pretvorila u platformu za širenje mržnje, sve pod famoznim zajedničkim nazivnikom slobode govora.

Deadwalker Ta mreža se pretvorila u platformu za širenje mržnje, sve pod famoznim zajedničkim nazivnikom slobode govora.

Mislis kao ovo moderno woke sranje? Slazem se.

@voltriz evo zaviri i ovdje. Mozes si potvrditi ono sto sam napisao.

Ako se ikada pitate kako su ljudi poput Hitlera dolazili na vlast, zbog ljudi poput @Brijac

Sve ih treba potjerat iz Europe, silom ili milom.

qwerty Slazem se, nacisti nemaju sta raditi u demokratskim zemljama.

Ako se ikad zapitate tko bi pobogu dopustio da ilegalni imigranti siluju i ubijaju po Europi, ljudi kao @Fico

Okrugli tajni stol je uspio dovesti separaciju u EU, ali nažalost i među nekim clanovima na forumu…spiders all in tune rade svoj posao na svim frontovima🕵️‍♂️😆

Jedan Hitler nam je sad potreban da rastjera ovu prljavu bandu i očisti europu, a nakon toga i ove koji podupiruju prljavce s istoka. Sve ih treba vratit od tamo od kud su i dosli.

qwerty Aha, ti si na to mislio. Moj bed, na tren sam pomislio da nisi glup ko kurac.

Fico Opa, mali je jak na forumu iza nicka.

Odi u Njemacku pa zagovaraj Hitlera, a ne ovdje na forumu pisati isto iza nadimka. Onda mozes druge prozivati.

Brijac Haha, pazi to "European lives". I to dolazi od iste licemjerne ekipe koju su kao žedne ovce do vode odveli politički huškači sve do Brexita. Sad im valjda dolazi do glave da su zajedno s ekonomskom situacijom uplivali u nešto s čime će se malo teže nositi sami, kad su već otežali migraciju svom vlastitom "domicilnom EU stanovništvu".

Neka netko ovom debilu objasni svrhu foruma, ili se lik smatra najpametnijom osobom i da svi trebaju dijelit njegovo misljenje.

Jake rijeci od nekoga ko toliko ne zna opce kulture da misli kako ga Hitler ne bi bacio u konclogor, kao sto je htio sa svim Slavenima.

Inace, pustit cu te da se sramotis jos malo po forumu pa onda permabannati za govor mrznje.