Microsoft gasi četiri studija, među njima tvorce Redfalla, Hi-Fi Rusha, Evil Withina…
He he, zabavan forum
Poruka game devovima - ne puštajte šefa matične kompanije kad najavi da će doći u obilazak niti kad kaže da je došao slaviti obljetnicu studija.
Prva slika izgleda kao je iz Family Strokes produkcije.
- Uređivano
Ja im ostajem vjeran, kupujem game pass za 2 eura na akciji ako bude dobrih novih igara.
pravednik Jel ti znaš pričat o ičem drugom osim o pederima, crncima, nametanju kulture, New Word Orderu ili kaj ja znam čemu sve ne? Koju god temu otvorim - ova o microsoftu, ona s teorijom zavjere, ona o euroviziji - svaki ti je post isti. Jebote, pa ne mogu više. Kako ti živiš u svojoj glavi.
- Uređivano
Čiji si ti double acc i odakle si iskočio?
Ili još bolje da pratiš moje postove.
Ali evo ti odgovora
Ovo je gaming tema i tu nisam spomenuo pedere ni crnce. Kritiziram Microsoft jer rade monopol i potres na tržištu. Smeta ti?
"Ja nemogu više"
Mene zanima kako ti živiš u svojoj glavi ako tak reagiraš na virtualni podražaj?
Smiri se pastuše. Imaš opciju ignore.
pravednik Ja sam debil koji redovito čita forum, makar rijetko komentiram, isto ko još deseci ljudi.
''Sony je usrao sa prodajom PSVR2, u igrama forsiraju naklonost nekakvim manjinama koje vrlo moguće ni ne igraju njihove igre.'' - ovo ti je citat, tolko su ti se ta sranja urezala u mozak da više ni ne primjećuješ kako izlaze van.
Godina je 2025., bijelaca na svijetu ima 13,5 posto i po zakonu brojeva u svim će velikim gradovima biti u manjini. Seksualne i identitetske manjine će biti samo još jače i više integrirane u društvo jer u modernom dobu čovječanstva nemamo slučajeva da ljudska prava idu natrag već se sve više prilagođavamo ljudskoj prirodi i svim oblicima koji s tim dolaze. Jednostavno prihvati stvarnost, jer ako si mlad, imat ćeš dug i nesretan život. Nisi jedini koji mrzi ovaj svijet, mrze ga svi osim sadista, jer je rezultat nasumičnog procesiranja materije i nema nikakvog smisla.
Dobro, depresivan si? Tak mi dojam odaje zadnja rečenica.
Ovo za Sony, napisao sam kako jeste. Sve točno ako pratiš statistike, vijesti ili igraš njihove igre. Neznam kakve to veze ima s pederima i crncima? Kritika ide na njihovo krivo poslovanje gdje su fokus stavili na predatorsko ponašanje i glume kakti dobrice. Znači iskorištavaju potlačene i manjine u svrhu samopromocije, danas je to trend iako ih zaboli ona stvar za sve osim koliko je na računu.
Vidiš Microsoft vješto ignorira politiku ali zato ne jebu igrače ni potrošače 2%. Mogao bi se zapitati kuda ide gaming…
Microsoft kao velika corpo crna rupa je usisavac kreativnih studija te snažni katalizator dekadencije u gaming industriji, ovo zvuci kao da ih je deep state natjerao, nikad se ne zna, možda šonjo Gates zada vuce konce
Stalno neke gluposti po forumu.
Sad ce ovi silni imigranti pokupovat GamePassove, MS ce biti zadovoljan i ulice ce nam biti sigurne, a studiji kao i cijela industrija spaseni
Da bar kupe Ubisoft…