Flipper Mene najviše zanima, sta će sad svi ovi sto su dali negativne ocjene opet prepravljati u pozitivne ili?
Ja i kolega koji smo skupa igrali smo promjenili ocjene, cijeli sub-reddit se poziva na to da se promjene ocjene, rezultati su tu,.
Flipper Jedan dan mi nije OK, a drugi dan je najbolja igra ikada?
Iskreno samo mi ovaj citait pada na pamet, ovo drugačije nije nikako moglo proči. Sony-u nije stalo do svojih kupaca jer da je em nebi prodavali igru u nepodržanim državama em im nebi ukinuli pristup Helldivers-u. Smradovima treba stati nogom za vrat i osakatiti im dobit novaca. Ništa drugo nisu zaslužili iskreno i ništa im drugo nebi privuklo pažnju.
foggy To i mene zanima. Na plejci nema nikakvih restrikcija, ja iam UK account a IP uredno iz Cro.
Koliko sam skužio Steam nešto ne dozvoljava. Valjda.
- Platiš igru i instaliraš ju preko Steam-a u državi koja nije podržana
- Upališ ju i skeniraš kod mobitelom za linkanje accounta.
- Dovede te na lokalnu stranice države koje se nalaziš, u ovom slučaju tipa BiH te dobiješ poruku da tvoja zemlja nije podržana te da se ne možeš spojiti tj linkati account. Ne dobiješ nikakvu opciju za ručno ukucavanje podataka pa makar imao 100 UK računa.
- Sjetiš se da možeš preko VPN-a prevariti Steam i PSN tako da se privremeno staviš u zemlju koja je podržana. Dobiješ ili ban na Steam ili dobiješ ban na PSN koji ti je sada povezan sa Steam, pa samim time dobiješ VAC ban u igri jer je između ostalog igra "zastičena" sa kernel level anticheatom koji ti cross-matcha podakte sa Steam-om i PSN-om.
- Platio si igru 40-60 eura samo da ju nebi mogao igrati nakon 3 mjeseci jer su ti je prodali sa znanjem da ju nećeš više moći igrati iliti scammali ili još gore dobiješ ban na Steam profilu jer je jedini način na koji bi mogao igrati svoju legalnu plaćenu igru bio da muljaš Steam i PSN.
- Profit.
Dodatni bodovi, ako kupiš igru u Ukrajini preko Steam-a, iako je PSN službeno podržan u toj regiji jedini način tamo da napraviš PSN account je isključivo preko konzole. Znači em daš pare za PC, em daš pare za igru i em naknadno na vrhu svega ovoga moraš imati konzolu da bi uopće mogao napraviti account, spojiti ga sa Steamom i grati igru koju si legalno platio na Steam. Ili to ili koristiti VPN i riskirati ban.
Trebaš biti posebna sorta mentaliteta da takvo što ideš braniti, baš ono top 1% balkanjerosa.
Fico BiH, Srbija, zemlje Baltika koje su u EU.
Više od 170 zemalja globalno tj 2/3 cijelog planeta nema tj. nebi imalo više pristup igri koju je Sony svjesno prodavao unatoč tome što je znao da će im ukinuti podršku.